Zaginęła na zawsze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Ale fajny widok
@BossNr1wPL: widzę, że nasz forumowy debil pod każdym filmikiem będzie się udzielał. Usuń konto
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Wlecze ją pod spodem do teraz
Obstawiam że chyba się złapała podwozia i się mocno trzyma no bo taka łatwa Zdobycz to raczej nie była
Młody obok na rowerku szybko wrócił do domu powiedzić matce o wypadku. Głupek zapomniał, że to była jego matka...
bercisko napisał/a:
Młody obok na rowerku szybko wrócił do domu powiedzić matce o wypadku. Głupek zapomniał, że to była jego matka...
Jakby jej ktoś pomógł to by mu pewnie odjęli punkty ze społecznego systemu kredytowego. Tak to małolat pewnie od razu do fabryki o robotę pytać pojechał.
Baby to są jednak głupie. Widzi ciężarówkę, to pcha się pod nią jak cielę. Nawet jeśli by miała to pierwszeństwo, to ja bym nie dyskutował z żwirosrajem za kierownicą, bo on może rozjechać i nawet kiep na spodnie mu nie spadnie.
Za te "znikła" SkoPio się w grobie przewraca. Niech mu ziemia będzie ziemią.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów