Bo Batman to równy koleś
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W podstawówce już równanie spidermana robiłem i rysowałem -.-
Zestaw zadań by Skurwysyn
1. Wyznacz miejsca zerowe funkcji.
2. Wyznacz monotoniczność funkcji.
3. Wyznacz zbiór wartości oraz argumentów funkcji.
4. Ile punktów wspólnych ma okrąg o równaniu (x-2)^2 + (y+4)^2 = 9 z przedstawionym wykresem.
5 minutek i oddajemy karteczki.
Jedziemy z koksem. Powodzenia życzę(samych szmat).
1. Wyznacz miejsca zerowe funkcji.
2. Wyznacz monotoniczność funkcji.
3. Wyznacz zbiór wartości oraz argumentów funkcji.
4. Ile punktów wspólnych ma okrąg o równaniu (x-2)^2 + (y+4)^2 = 9 z przedstawionym wykresem.
5 minutek i oddajemy karteczki.
Jedziemy z koksem. Powodzenia życzę(samych szmat).
@up Chyba dopiero rozpoczynasz swoją przygodę z matematyką skoro nie poznałeś jeszcze tej definicji pl.wikipedia.org/wiki/Funkcja
Cytat:
dla danych dwóch zbiorów X i Y przyporządkowanie[a] każdemu elementowi zbioru X dokładnie jednego elementu zbioru Y
@barann Oczywiście pisałem do skurwysyn1st, Ty masz już tę definicję opanowaną
@w10t, @barann
Panowie widzę, że po studiach, albo w trakcie więc zwracam honor, ale jedyneczki i tak będą, ewentualnie brak wpisu do indeksu
Panowie widzę, że po studiach, albo w trakcie więc zwracam honor, ale jedyneczki i tak będą, ewentualnie brak wpisu do indeksu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów