📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Wszystko przez to, że zadanie rozwiązywane było metodą prądów oczkowych.
Nawet jak by jebal te tablice krzyczac szajse oni nie maja poczucia humoru.
Skrócone mnożenie, skrócone łapki
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Łoooooo Ale ono takie było! buk tack hcjau.
Cytat:
...i szybkie rozwiązanie
Oni pewnie by woleli ostateczne rozwiązanie pewnych kwestii...
Imigranci mogą ich jebać i zabijać i nic, ale afera bo tablica spadła.
od kiedy spadki napiec na rezystorze zaznaczamy zgodnie z kierunkiem przepływu prądu?
Szczur007 napisał/a:
Poziom edukacji w niemczech spada na łeb na szyję
U na za to od zawsze był poziom rzekomo bardzo wysoki. Tylko to Niemcy są w czołówce technologicznej, a nasi nieliczni inżynierowie cokolwiek potrafią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów