Ciekawe co na to feministki. Akcja z Australii.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Troche zlabo jej zajebal ale i tak cieszy! PIWO
ruddie napisał/a:
Lewacki faszyzm w praktyce - Australia.
Gówno prawda o to walczą to im się to należy w tych czasach szacunek do kobiet trzeba schować do kieszeni.
Dziwne, nic o wstrząsach wtórnych nie było po jebnieciu tego wieloryba
18 lat w wojsku spedziłem, Z checia bym sie z psami ponapierdalał ,
madufo napisał/a:
jechać z bydłem , pieknie jej wyjebał
W Australii wprowadzają właśnie covidowy totalitaryzm. Pięknie jej wyjebał? Ilu tu jest posranców kibicujących jebanej międzynarodówce zomowskiej? Chwycą was debile za mordy, że nawet nie pierdniecie. Nie dziwi mnie że wyszczepienie nazywa się znakowaniem bydła.
Sprane policyjne łby. Akcja z Melbourne i część protestu przeciwko ''lokdałnowi'', który został przedłużony tydzień po 20 pozytywnych testach PCR . Australia to jeden z najbardziej lewacko pojebanych krajów na tej skurwiałej planecie.
remi1982 napisał/a:
18 lat w wojsku spedziłem, Z checia bym sie z psami ponapierdalał ,
dostałbyś gaz, buta na mordę i byś usiadł ,
po ostatnich wymyslach tamtejszych lewakow to nawet Chiny wyrazily zaniepokojenie stanem demokracji w Australii... to co tu sie dziwic
Carti napisał/a:
dostałbyś gaz, buta na mordę i byś usiadł ,
Uuu. Mamy psa na Sadisticu. Daj głos a potem uwal się na pizdę i leż aż Ci stary miche poda.
Coś tam sapali tutaj ludzie, że foliarze wymyślają i nigdy do czegoś takiego nie dojdzie. Jak to jest, że w Texasie nic się nie dzieje, a otwarte wszystko bez masek w 100% od marca? Aaa no tak, bo w Australii jest straszny wirus, a w teksasie mieszkają foliarze, mimo, że nikt nie umiera na ulicach, a służba zdrowia ma się dobrze. Taka wasza logika. Jeszcze raz na was splunę: ha tfu. A teraz się pierdolcie. t
Covid Niemcy:
17 września 2020 - 3 zgony
17 września 2021 - 22 zgonów
17 września 2020 - 2178 zakażeń
17 września 2021 - 9904 zakażeń
2020 - 0 - szczepień
2021 - 65% pełnie wyszczepionych
Jeżeli myślicie, że chodzi tutaj o wirusa i walkę z nim szczepionkami i to wszystko ma sens, to rozpęd i w ścianę. Jedynie to zostaje idiotom.
Covid Niemcy:
17 września 2020 - 3 zgony
17 września 2021 - 22 zgonów
17 września 2020 - 2178 zakażeń
17 września 2021 - 9904 zakażeń
2020 - 0 - szczepień
2021 - 65% pełnie wyszczepionych
Jeżeli myślicie, że chodzi tutaj o wirusa i walkę z nim szczepionkami i to wszystko ma sens, to rozpęd i w ścianę. Jedynie to zostaje idiotom.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów