Witam
Moja partnerka poprosiła mnie bym zapoznał się z regulaminem uczestnictwa w projekcie z unii by pomóc jej w podjęciu decyzji. Treść regulaminu, a dokładniej logika wydaje mi się zabawna.
W ptk 7 Rekrutacji można znaleźć:
Natomiast w ptk 5 widać ze przydzielane są punkty za:
dalej można znaleźć,
Ok rozumiem, że głównie jest to skierowane do kobiet w szczególności niepełnosprawnych, inicjatywa piękna, zgadzam się, lecz mam wrażenie
ze ptk 5 i 7 się ze sobą kłócą
Czemu nie można napisać, że program jest specjalnie dla kobiet lub / i niepełnosprawnych.
Pozdrawiam
Regulamin
Moja partnerka poprosiła mnie bym zapoznał się z regulaminem uczestnictwa w projekcie z unii by pomóc jej w podjęciu decyzji. Treść regulaminu, a dokładniej logika wydaje mi się zabawna.
W ptk 7 Rekrutacji można znaleźć:
Natomiast w ptk 5 widać ze przydzielane są punkty za:
dalej można znaleźć,
Ok rozumiem, że głównie jest to skierowane do kobiet w szczególności niepełnosprawnych, inicjatywa piękna, zgadzam się, lecz mam wrażenie
ze ptk 5 i 7 się ze sobą kłócą
Czemu nie można napisać, że program jest specjalnie dla kobiet lub / i niepełnosprawnych.
Cytat:
"Choć z drugiej strony, jeśli kobietom potrzeba specjalnych programów i przywilejów przy zatrudnianiu / przydzielaniu im zasobów, to to by oznaczało, że wcale nie radzą sobie równie dobrze jak mężczyźni. Jeśli nie są w stanie z nimi walczyć i wygrywać (albo być na równi) nawet gdy się upewnimy, że mamy uczciwe zasady, niezwiązane w żaden sposób z płcią."
Pozdrawiam
Regulamin