Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
🔥 Płyną inżyniery - teraz popularne
Dziś rano w radio usłyszałem fragment wczorajszej debaty Clinton-Trump gdzie Hilary wypomniała Trumpowi że powiedział:

"ten człowiek uważa, że kobieta może zarabiać tyle samo co mężczyzna tylko jeśli pracuje tak samo dobrze jak on"

No kurwa nowy model "równouprawnienia": niech kobieta zarabia więcej, pracując mniej...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W................. 2016-09-28, 1:21
@BrianGriffin Gwarancję pokoju, której nie może nam dać słaba UE oraz podatny grunt do nawiązania sojuszu gospodarczego z dalekim wschodem, w tym głównie Chinami. Mało kto o tym mówi, ale Trump jest polonofilem.
Zgłoś
Black-Sheep 2016-09-28, 2:00
Od początku było wiadomo, że być może Trump wypadnie lepiej (nie wypadł), ale fact checking go zmasakruje (zmasakrowało i rozwłóczyło po podłodze ).

A ci którzy popierają Trumpa to chyba pojebało ich do reszty, żeby takiego rusofila co rozjebie NATO i odda Polskę w strefę wpływów Putina popierać.
Zgłoś
quraaq 2016-09-28, 2:26 2
To jest w mojej ocenie wybór między dżumą, a cholerą, a ponadto chińskie przysłowie rzecze:

"Mądry mężczyzna potrafi zbudować miasto, mądra kobieta jest zdolna doprowadzić do jego upadku."
Nie słyszałem o żadnej CEO, która ogarnęłaby sprawnie coś więcej ponad "kitchen management". Znacie jakieś wyjątki?
Zgłoś
xerxes 2016-09-28, 2:38
@czesiek99

Nie zrozumiałeś na czyją niekorzyść (jeśli chodzi o logikę) pobrzmiewa cytowane w poście zdanie?

Piszesz tak, jakby ta wypowiedź rzeczywiście obciążała Trumpa.
Zgłoś
BrianGriffin 2016-09-28, 9:42 1
quraaq napisał/a:

Nie słyszałem o żadnej CEO, która ogarnęłaby sprawnie coś więcej ponad "kitchen management". Znacie jakieś wyjątki?

en.wikipedia.org/wiki/List_of_women_CEOs_of_Fortune_500_companies

Ty nawet google nie potrafisz używać, a robisz uwagi o kuchni?
Zgłoś
Black-Sheep 2016-09-28, 10:15 1
quraaq napisał/a:

To jest w mojej ocenie wybór między dżumą, a cholerą, a ponadto chińskie przysłowie rzecze:

"Mądry mężczyzna potrafi zbudować miasto, mądra kobieta jest zdolna doprowadzić do jego upadku."

W Norwegii od ponad dekady funkcjonuje parytet 40% płci w radach nadzorczych spółek które chcą działać na giełdzie.
W krótkim terminie efektem był lekki spadek rentowności, bo większa ilość kobiet w zarządach powodowała ze firmy mniej chętnie zwalniały pracowników, ale generalnie wbrew bólowi dupy neoliberałów gospodarka się nie zawaliła. W dłuższym terminie rentowność wróciła do normy, a gospodarka stała się stabilniejsza (przez właśnie mniejszą tendencję do zwalniania ludzi), są na ten temat dobrze opisane badania.
Pomysł że kobiety mogą naturalnie nie umieć w biznes to jest jakaś bzdura i leczenie własnych kompleksów.
Zgłoś
SłodkiMarcel 2016-09-28, 12:14 4
Oponka napisał/a:

@qhash ma rację w Niemczech rządzi baba i zobaczcie do czego doprowadziła

A we Francji Hollande i zobacz do czego doprowadził. Oczywiście kompletnie pierdoli was fakt ile mężczyzn dowódców zjebało swoje rządy. Facetom zawsze się wszystko wybacza,a kobiecie wytknie. Jak facet zawali, zastępuje się go innym facetem, a jak kobieta zawali to tez zastępuje się ją innym facetem , nie kobietą. Spójrz na Le Pen, ona totalnie przeciwne poglądy do Merkel, nie chce imigrantów,i chce zamknięcia granic Francji dla dobra francuzów. A może przypomnij sobie Margaret Tacher- jej tłumienie protestów górników którzy pracują w nierentownym kopalniach i hutach- zamknęła je bez pierdolenia, a w Polsce jesteśmy przez tych oszołomów zastraszani (górników) albo podjęła mądrą decyzję o bitwę o falklandy. Ciebie oczywiście tylko inetersują porażki kobiet, przypomnij sobie lekcję historii i zobacz ile jełopów mężczyzn nigdy nie powinno pchać się do rządów. Owszem Merkel zjebała ,ale do kurwy nędzy, nie podpisuj każdej kobiety pod jej porażki śmieciu
Zgłoś
b7kj 2016-09-28, 23:36
@SłodkiMarcel, a Ty co, cipke masz ?
Zgłoś
SłodkiMarcel 2016-09-29, 11:27
b7kj napisał/a:

@SłodkiMarcel, a Ty co, cipke masz ?

Tak , Twojej matki na moim kutasie
Zgłoś
b7kj 2016-09-30, 14:53
SłodkiMarcel napisał/a:

Tak , Twojej matki na moim kutasie

Toś mi pojechał... A teraz po tej karuzeli śmiechu, wracaj na Kwejka, tam Twoje miejsce
Zgłoś
quraaq 2016-09-30, 21:53
Black-Sheep napisał/a:

Pomysł że kobiety mogą naturalnie nie umieć w biznes to jest jakaś bzdura i leczenie własnych kompleksów.

...albo doświadczenia z życia wzięte i wspomnienia tych rozpieprzonych firm.

BrianGriffin napisał/a:

en.wikipedia.org/wiki/List_of_women_CEOs_of_Fortune_500_companies

Ty nawet google nie potrafisz używać, a robisz uwagi o kuchni?

Lista wyjątków od reguły, o które uprzejmie i retorycznie spytałem - na 100 osób przypadają 4 (cztery) kobiety.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem