📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
chodzi o to, że koleś zmienił spodnie i krawat? bo nie rozumiem chyba do końca..
Cóż, takie już jesteście! Cieszcie się, że macie pizdy, bo mało który facet by sobie pozwolił na trzymanie kobiety pod swoim dachem.
Cóż, takie już jesteście! Cieszcie się, że macie pizdy, bo mało który facet by sobie pozwolił na trzymanie kobiety pod swoim dachem.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
dla nas facetów wasze cycki są na równi z waszymi genitaliami, a czasami nawet wyżej bo nie leci z nich krew przez tydzien w miesiacu, więc...
@Lomi
Mnie też rozwalają panny, które założą dekolt, a potem się oburzają na to, że facet spojrzał się na cycki. No w chuj straszna rzecz. Tępe strzały.
Mnie też rozwalają panny, które założą dekolt, a potem się oburzają na to, że facet spojrzał się na cycki. No w chuj straszna rzecz. Tępe strzały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów