📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i drugi raz głosu na niego nie podniesie
Srogi wpierdol, ale do końca czekałem na porządne fataliti nawet pod nosem sobie poweidziałem "wykończ ją"
Bo jak chłop baby nie bije to jej wątroba gnije takie stare przysłowie
najebał jej tak z klasą
po ilości zadanych ciosów i tego,że Dama wciąż stała na nogach wnioskuję,że biły się dwie niewiasty..Niemniej jednak, całkiem przyjemnie się to ogląda
Może trochę za mocno ale reakcja prawidłowa.
ja jebie nawet baby nie potrafił znokautować ,mimo tysięcy ciosów baba morde piłuje dalej a tak jak by chłop potrafił wyprowadzić cios było by cich i spokojnie juz w pierwszych momentach avanti
Zamiast na spokojnie to wyskakują na siebie z ryjem... ehhh szkoda gadać..
Gość musi być słaby i wyżywa się na lasce. W tym przypadku wystarczyło kilka strzałów i koniec. Ale on musi się po prostu wyżyć na słabszym. Nie powiem bo jakby mnie jakaś baba pierwsza uderzyła to przylutowałbym jej bez wahania. Ale co innego jest jedna czy dwie bomby a co innego okładanie leżącego. Ale miło się oglądało.
Kobiet i dzieci się nie bije i tyle. Ja pierdole, jak można być tak zjebanym na umyśle, że by tak kobietę potraktować. A komentarze w stylu "reakcja prawidłowa" albo "najebał jej z klasą" stawiają piszących na równi z tą pierdoloną kreaturą. Wszystkim, którym pan zaimponował czarna faja w japę. Pozdrawiam.
@cinek-80
Oj tam, oj tam. Nie pierdol bo przecież o to walczy już kolejne pokolenie feminazistek.
Oj tam, oj tam. Nie pierdol bo przecież o to walczy już kolejne pokolenie feminazistek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów