Podprowadzone z mistrzowie org.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Podprowadzone z mistrzowie org.
trzy lata temu zadzwoniłem do urzędu pracy, bo zobaczyłem że dotacje dostały wszystkie znajome kobiety a nie dostał mężczyzna,
wkurwiłem się i
zapytałem się czy są jakieś preferencje w wyborze i przyznawaniu w zależności od płci,
kobieta z urzędu, odpowiedziała, ABSOLUTNIE NIE
czasy za panowania Tuska
wkurwiłem się i
zapytałem się czy są jakieś preferencje w wyborze i przyznawaniu w zależności od płci,
kobieta z urzędu, odpowiedziała, ABSOLUTNIE NIE
czasy za panowania Tuska
Ja bym jeszcze dopisał:
+50 pisowski pożyteczny idiota
+60 poseł PIS w rodzinie
+75 córka myśliwego
+100 robi lachę ministrowi obrony
+150 kochanka prezesa TVP
+500 ma tajne akta z ubecji z których wynika, że prezes to zwykły pedał
-Ernest Hemingway
+50 pisowski pożyteczny idiota
+60 poseł PIS w rodzinie
+75 córka myśliwego
+100 robi lachę ministrowi obrony
+150 kochanka prezesa TVP
+500 ma tajne akta z ubecji z których wynika, że prezes to zwykły pedał
Pierdolicie hipolicie. Ten zjebany system punktacji wprowadzili platformersi. Niezłą gimnastykę trzeba było zrobić żeby dzieciaka do przedszkola przyjęli. Dość powiedzieć że dziecko absolutnie normalnej i zdrowej pary, która ma to szczęście pracować ale zarabia za mało żeby opłacić przedszkole prywatne nie mogło dostać się do placówki publicznej. Rozwiązaniem było porzucenie pracy przez jedno z rodziców ... Ot logika polityków.
A czy bycie niepełnosprawnym nie powinno być tak samo punktowane jak bycie kobietą?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów