Podprowadzone z mistrzowie org.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
Podprowadzone z mistrzowie org.
Musiałeś mnie z rana wkurwić, co?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
kosmetyka 50+
asystent nauczyciela przedszkola
SERIO!!
teb.pl/oferta-edukacyjna/kierunek
Jak szukają frajerów to nic dziwnego że promują za płeć...
podologia i pielęgnacja stóp
kosmetyka 50+
asystent nauczyciela przedszkola
SERIO!!
teb.pl/oferta-edukacyjna/kierunek
Jak szukają frajerów to nic dziwnego że promują za płeć...
@up
Wszedłem z ciekawości w tego linka i chyba pójdę na dekoratora wnętrz z elementami florystyki albo na ziołolecznistwo...
Ja pierdolę.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Wszedłem z ciekawości w tego linka i chyba pójdę na dekoratora wnętrz z elementami florystyki albo na ziołolecznistwo...
Ja pierdolę.
Dekorator wnętrz to nie taka zła opcja o ile nie zrobi się tego "kursu" na odpierdol. No ale wszyscy wiemy jak będzie w rzeczywistości
Ostatnio na jakimś plakacie odnośnie szkoleń z urzędu pracy z zakresu prowadzenia własnej działalności gospodarczej widziałem:
1.Masz skończone 30 lat i jesteś kobietą?
2.Masz skończone 30 lat i jesteś mężczyzną, oraz spełniasz któryś z poniższych wymogów:
- Masz ukończone 60 lat
- Nie prowadziłeś wcześniej własnej firmy
- Jesteś osobą niepełnosprawną
Tylko nie mogę znaleźć zdjęcia tego plakatu.
1.Masz skończone 30 lat i jesteś kobietą?
2.Masz skończone 30 lat i jesteś mężczyzną, oraz spełniasz któryś z poniższych wymogów:
- Masz ukończone 60 lat
- Nie prowadziłeś wcześniej własnej firmy
- Jesteś osobą niepełnosprawną
Tylko nie mogę znaleźć zdjęcia tego plakatu.
Logika ta sama.
Ja pierdolę.
Ziołolecznictwo to bardzo dobry kierunek. Ja co prawda znam tylko jedno zioło, które leczy z trosk wszelakich, ale chętnie bym się nauczył więcej.
Drogie feministki (o ile jakieś feministyczne ścierwo w ogóle tu zagląda), czy to jest równouprawnienie? Skoro kobieta powinna mieć równy dostęp do pracy i ma mieć tyle samo płacone co mężczyzna, to dlaczego ma fory wszędzie gdzie się tylko da? Hm?
Tarab85 napisał/a:
Ziołolecznictwo to bardzo dobry kierunek. Ja co prawda znam tylko jedno zioło, które leczy z trosk wszelakich, ale chętnie bym się nauczył więcej.
Mam dziwne przeczucie że gówno byś się tam nauczył. I to nie ze względu na upodobania do lulka. Na szczęście jest sporo bibliografii co do ziół wszelakich. Stare metody stosowane z głową potrafią zadziwić korpomedycynę. UE chciała po coś blokować zielarstwo
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów