Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Musiałeś mnie z rana wk🤬ić, co?
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
to jest rekrutacja do szkoły policealnej, która za w c🤬j hajsu da wykształcenie typu:
podologia i pielęgnacja stóp
kosmetyka 50+
asystent nauczyciela przedszkola
SERIO!!
teb.pl/oferta-edukacyjna/kierunek
Jak szukają frajerów to nic dziwnego że promują za płeć...
podologia i pielęgnacja stóp
kosmetyka 50+
asystent nauczyciela przedszkola
SERIO!!
teb.pl/oferta-edukacyjna/kierunek
Jak szukają frajerów to nic dziwnego że promują za płeć...
@up
Wszedłem z ciekawości w tego linka i chyba pójdę na dekoratora wnętrz z elementami florystyki albo na ziołolecznistwo...
Ja p🤬lę.
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Wszedłem z ciekawości w tego linka i chyba pójdę na dekoratora wnętrz z elementami florystyki albo na ziołolecznistwo...
Ja p🤬lę.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
^up z tą florystyką to chyba trzeba trochę botaniki liznąć
Zap🤬liłby trochę szczawiu na kominku i gitara.

@up Velture, a co się tak rwiesz do tej szkoły? czyżby miałeś 20 punktów na start?

Dekorator wnętrz to nie taka zła opcja o ile nie zrobi się tego "kursu" na odp🤬l. No ale wszyscy wiemy jak będzie w rzeczywistości

Ostatnio na jakimś plakacie odnośnie szkoleń z urzędu pracy z zakresu prowadzenia własnej działalności gospodarczej widziałem:
1.Masz skończone 30 lat i jesteś kobietą?
2.Masz skończone 30 lat i jesteś mężczyzną, oraz spełniasz któryś z poniższych wymogów:
- Masz ukończone 60 lat
- Nie prowadziłeś wcześniej własnej firmy
- Jesteś osobą niepełnosprawną
Tylko nie mogę znaleźć zdjęcia tego plakatu.
1.Masz skończone 30 lat i jesteś kobietą?
2.Masz skończone 30 lat i jesteś mężczyzną, oraz spełniasz któryś z poniższych wymogów:
- Masz ukończone 60 lat
- Nie prowadziłeś wcześniej własnej firmy
- Jesteś osobą niepełnosprawną
Tylko nie mogę znaleźć zdjęcia tego plakatu.

Velture napisał/a:
@up
Ja p🤬lę.
Ziołolecznictwo to bardzo dobry kierunek. Ja co prawda znam tylko jedno zioło, które leczy z trosk wszelakich, ale chętnie bym się nauczył więcej.

Drogie feministki (o ile jakieś feministyczne ścierwo w ogóle tu zagląda), czy to jest równouprawnienie? Skoro kobieta powinna mieć równy dostęp do pracy i ma mieć tyle samo płacone co mężczyzna, to dlaczego ma fory wszędzie gdzie się tylko da? Hm?
Tarab85 napisał/a:
Ziołolecznictwo to bardzo dobry kierunek. Ja co prawda znam tylko jedno zioło, które leczy z trosk wszelakich, ale chętnie bym się nauczył więcej.
Mam dziwne przeczucie że gówno byś się tam nauczył. I to nie ze względu na upodobania do lulka. Na szczęście jest sporo bibliografii co do ziół wszelakich. Stare metody stosowane z głową potrafią zadziwić korpomedycynę. UE chciała po coś blokować zielarstwo

podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie