Zakładam, że to dziewczyna bo oryginalny tytuł brzmi ,,equal rights, equal fights".
no matter, monkey is monkey
- dobre jebnięcie z dobrym dźwiękiem
- brak spermiarzy wokół, którzy chcieli bronić tej małpicy
Właśnie tak powinno być jeśli baba atakuje facet ma prawo jej oddać jak równemu sobie , bravo
Nie. Kobiety nie wolno uderzyć nigdy, nawet w samoobronie.
Z drugiej strony na tym filmie kobiety nie ma, jest tylko samica niggera (nie mylić z cywilizowanymi murzynami), różnią się kulturą a raczej jej brakiem. Odróżnia się po wyglądzie: ubraniach, owłosieniu, tatuażach.
Miałam niedawno do czynienia z dziewczyną z Nigerii. Nawet nie durna (tzn. była trochę diversity hire ale przebłyski miała), ale kółko w nosie, bo tak jej się wydawało że taka moda jest (no i jest, ale nie tam gdzie warto naśladować). Wiele razy ledwo się powstrzymałam aby krzyknąć "co ty robisz, wyjmij to!". Po wyglądzie cię oceniają i wcale słusznie, bo normalny człowiek kółka w nos se nie wsadzi.
Nie. Kobiety nie wolno uderzyć nigdy, nawet w samoobronie.
Z drugiej strony na tym filmie kobiety nie ma, jest tylko samica niggera (nie mylić z cywilizowanymi murzynami), różnią się kulturą a raczej jej brakiem. Odróżnia się po wyglądzie: ubraniach, owłosieniu, tatuażach.
Miałam niedawno do czynienia z dziewczyną z Nigerii. Nawet nie durna (tzn. była trochę diversity hire ale przebłyski miała), ale kółko w nosie, bo tak jej się wydawało że taka moda jest (no i jest, ale nie tam gdzie warto naśladować). Wiele razy ledwo się powstrzymałam aby krzyknąć "co ty robisz, wyjmij to!". Po wyglądzie cię oceniają i wcale słusznie, bo normalny człowiek kółka w nos se nie wsadzi.
Co Ty kurwa pierdolisz za kocopoły? NIE MOŻNA, czasem trzeba.
Dlatego polecam przetestować kilka takich sytuacji i wtedy wiecie na czym stoicie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów