Roy Jones Jr, świetny bokser, zachowaniem na ringu podobny do Prince Naseema, który już gościł na tym forum:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sorry ale nudne w chuj. Tematycznie monotonne stają się te wrzuty bokserów , mma i innych mordobijców.
szkoda ze bal sie z Adamkiem walczyc zreszta tak samo jak Hopkins ale w sumie malpy maja racje po co ryzykowac ciezki KO:)
Prze chuj z typa. Ale pewnie i tak większość sadystów by go 'zajebało' bo są lepsi oczywiście...
Zdunkov napisał/a:
@Goner, i jeszcze murzyńska muzyka, to już w ogole przejebane, co?
I to jeszcze w dodatku to są jego utwory - teraz kiedy jest juz na boksersko-mudzińskiej emeryturze zaczął "tworzyć'.
Zresztą sami SE sprawdźcie na jutubie.
Bokser przegenialny.
Ale pajac.
Ważne jednak by minusy nie przesłoniły plusów, więc piwo i tak leci
Ale pajac.
Ważne jednak by minusy nie przesłoniły plusów, więc piwo i tak leci
czy normalne jest zachowanie tych ludzi?? oni uważają sie za koatolików?? co ni reprezentują swoim zachowaniem?? nie potrafią odpowiedziec na pytanie dziennikarza to atakuja... tak to oni niszczą nasz kraj nie pozwalając na rozwój !!! my młodzi nie mozemy na to pozwolic!!
sory to ma byc do piku nizej
sory to ma byc do piku nizej
~Saia, bardziej niż nawet najbardziej chujowe wrzuty nudzą mnie smęcenia użytkowników.
Pudzian by mu wpierdolił !
Koles jest xDDDDDDDDd kozak ;d lewa reka potega ;d
najbardziej mi sie podobalo jak rozklada rece a drugi koles robi to samo i w tym momencie dostaje na jape i lize deski ^^
albo dobry moment jak Roy trzyma rece za plecami robi uniki i w pewnym momencie klepie typa na KO od razu .... podoba mi sie jego styl
najbardziej mi sie podobalo jak rozklada rece a drugi koles robi to samo i w tym momencie dostaje na jape i lize deski ^^
albo dobry moment jak Roy trzyma rece za plecami robi uniki i w pewnym momencie klepie typa na KO od razu .... podoba mi sie jego styl
Może ktoś nie lubi cwaniaczków, ale widząc takiego podziw, robi z gości frajerów, a jak próbują go małpować, to KO i po sprawie ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów