Roy Jones Jr, świetny bokser, zachowaniem na ringu podobny do Prince Naseema, który już gościł na tym forum:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A nie Roy przypadkiem ? pl.wikipedia.org/wiki/Roy_Jones_Jr. ?
racja, Roy! a nie mogę już poprawić. w tagach to w ogóle czadu dałem: "Raj"
proszę moda o naprawę moich błędów ;]
proszę moda o naprawę moich błędów ;]
ciekaw jestem jakby wygladal pojedynek jego i prince naseema? pewnie mniej wiecej tak samo jak filmik tutaj sadistic.pl/balet-vt41439.htm
murzyn-nie ma piwa
@Goner, i jeszcze murzyńska muzyka, to już w ogole przejebane, co?
Goner to taki biały murzyn piwo jest
Skumaj te kocie ruchy
Nieważne jak świruje, ważne jak napieprza a to jest piękne!
Szkoda tylko, że to już przeszłość... Roy Jones Jr to żywa legenda boksu, ale zachciało mu się przechodzić do wagi ciężkiej gdzie nie szło już mu tak dobrze... A teraz to już praktycznie emeryt, jednak tego co widzimy na filmiku nikt mu już nie odbierze, legenda i tyle:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów