📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no uprzedziłeś mnie kurcze, piw nie będzie, ale masz ode mnie jedno na zachęte.
I humorek przed snem poprawiony
Obaj równi gamonie i wielka sraka na nich, zawsze.
Ale ten filmik uśmiechną mi ryja
Szron napisał/a:
Obaj równi gamonie i wielka sraka na nich, zawsze.
Różal Cie dojedzie
Mnie to się wydaje, że Bonus sobie siedzi teraz w domu i ma ogromną bekę z debili w internecie. Zrobił z siebie idiotę i co? I zarobił hajs na jeszcze większych idiotach.
Słabe porównanie, dwie kurvy umysłowe.
@sadolek:
jak to twoj autorytet to ci tylko wiatr zapierdala miedzy uszami
jak to twoj autorytet to ci tylko wiatr zapierdala miedzy uszami
Ci co znają Różala wiedzą że zbyt elokwenty nie jest ale 99% z was w porównaniu z nim jest pipami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów