18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Różańce dla ofiar tajfunu
kulfon89 • 2013-11-23, 23:33
Katolicka organizacja "Różańce dla życia" wysłała 3000 różańców dla ofiar tajfunu na Filipinach.
To najlepsza pomoc, bo tak mogą sobie wymodlić chleb, wodę i wszystko czego tylko potrzebują.

Oczywiście kradzione.

Tylko prawdziwi mężczyźni pierdzą przy sikaniu.
Zgłoś
avox 2013-11-24, 14:07
milosciprzyjazn napisał/a:

Dobra, rozluźnijcie już poślady. Sadistic to strona z czarnym humorem, a nie portal informacyjny, katogłąby.

W takim razie do nauki, to coś może jeszcze z Ciebie wyrośnie...
Upadek katolicyzmu będzie oznaczał, że ludzie wreszcie zmądrzeli, więc nie widzę powodu aby mieli przerzucać się na jeszcze bardziej konserwatywną, pełną urojonych debilizmów, kompletnie odrębną kulturowo religię. Jak mogę wierzyć w to co piszą katolicy, jeżeli to zwykła demagogiczna papka, która jest kolejnym, nieudolnym argumentem za podtrzymaniem choćby przez jeszcze kilka pokoleń tej fantasmagorycznej wiary...
Powoli wymieracie, mieliście przez kilkaset lat erę swojej świetności, ale jak każde wyznanie zmierzacie ku upadkowi. Za kilkadziesiąt lat będziecie dogorywać, niczym wieki temu Zaratusztrianizm.

To nie chodzi o przerzucanie się z wiary na wiarę. Tylko jeśli upadnie katolicyzm w Polsce i nastanie wielka miłość wobec czarnych, czerwonych, ciapatych i innych różowych oraz szeroko pojęta tolerancja to oni sobie do nas przyjadą wyznawać swoją religię i będą nas poniżać, bić, prześladować, mordować i kto wie co jeszcze. Tylko dlatego, że nie wierzymy w allaha i nie wierzymy w nic. Nie zdziw się, że przez upadek katolicyzmu zaraz będziesz z okna słyszał nawoływania do allaha z pięknego meczetu w jakże pięknym języku. "Ategłąbie".
Zapomniałem dodać. Nie obrażaj innych ze względu na wiarę bo to zachowanie ciapatego i widzę, że blisko ci już do nich.
Zgłoś
iOskar 2013-11-24, 15:13
Modlitwa jest ponad chlebem czy wodą.
Zgłoś
słit_dżizas 2013-11-24, 15:54
Chuj, że po tego typu wydarzeniach, zawsze w kościołach zbiera się pieniądze dla ofiar... Łatwiej trąbić o takich idiotyzmach, bo to bardziej się wpisuje w trend jazdy po Kościele.
Zgłoś
milosciprzyjazn 2013-11-24, 16:26
avox napisał/a:

To nie chodzi o przerzucanie się z wiary na wiarę. Tylko jeśli upadnie katolicyzm w Polsce i nastanie wielka miłość wobec czarnych, czerwonych, ciapatych i innych różowych oraz szeroko pojęta tolerancja to oni sobie do nas przyjadą wyznawać swoją religię i będą nas poniżać, bić, prześladować, mordować i kto wie co jeszcze.

Bo? Czy istnieją jakiekolwiek sensowne argumenty, aby to uzasadnić? Nie. Problemem katolików jest to, że wydaje im się iż mają całkowity monopol na pewne określone wartości, np. na patriotyzm czy konserwatyzm światopoglądowy. Bzdura, to że ludzie nie będą wierzyć w Jahwe, Zeusa czy Buddę nie oznacza, że nagle wszyscy zaczniemy się jebać w dupę albo pozwolimy aby to robili islamiści. Naprawdę, nie wiem skąd to beznadziejne przekonanie, że istnieją tylko dwie drogi - my albo oni. Świat nie jest aż tak czarno biały i smutny.
avox napisał/a:

Zapomniałem dodać. Nie obrażaj innych ze względu na wiarę bo to zachowanie ciapatego i widzę, że blisko ci już do nich.

Eh, i tu kolejny problem niektórych 'wierzących'. Potrafią podpiąć każdą inwektywę pod obrazę uczuć religijnych. A gdybyś uważnie przeczytał to co napisałem i przeanalizował logicznie, to wiedziałbyś że nie obrażam ich ze względu na wiarę, a po prostu dlatego że są głąbami. Takie proste To dobre określenie na kogoś, kto oczekuje rzetelnej informacji od takiej strony jak sadistic.pl

@up.

Eh, kolejny biedaczek urażony nierzetelnością sadola...
Zgłoś
r................l 2013-11-24, 17:10
plus za poczucie humory chrzescijańskich sekciarzy
Zgłoś
henryk6 2013-11-24, 17:59
Najlepsze w tym wszystkim jest to ze gdyby ktos kurwa sie zorientował to by wiedział ze Caritas w zeszłym tygodniu w niedziele prowadził zbiórke pieniędzy i w moim kosciele na który przypada 10 tysiecy osob zebrano 30 tysięcy złotych a zbiórka była prowadzona w całym kraju ale lepiej pierdolić farmazony i wyśmiewać katolików! A rząd Polski ile przeznaczył? A ile Ty autorze przeznaczyłes pieniędzy? Nic Czasem warto sie zorientować ile dobrego robią chrześcijanie dla innych zamiast siać ferment.
Zgłoś
Icepick 2013-11-24, 18:35
@milosciprzyjazn

Cóż za erudycja

Dabis improbe, poenas! - Poniesiesz karę niegodziwcze
Zgłoś
milosciprzyjazn 2013-11-24, 19:25
@Icepick

Ktoś powinien trzymać poziom
Zgłoś
kulfon89 2013-11-24, 23:03
henryk6,

Przyznaję, na ofiary tajfunu nie dałem pieniędzy. Za to co miesiąc daję na dom dziecka, bo mam blisko i widzę w jakim syfie tam żyją dzieciaki. Oby kiedyś mnie było stać, żeby dać na wszystkie cele na które bym chciał. Co do mojego tematu- zwróć uwagę na jakiej jesteś stronie. Czy ja gdzieś napisałem, że kościół nie robi nic dobrego? Nie, bo tak nie twierdzę. Ale jeśli spodziewasz się tu napotkać tematy promujące Czerwony Krzyż, to chyba nie ta strona. Pozdrawiam

Tylko prawdziwi mężczyźni pierdzą przy sikaniu.
Zgłoś
escimo 2013-11-25, 0:08
avox napisał/a:

Ale pomyślcie sobie, że może na Filipinach ludzie są bardziej wierzący, stracili wszystko, w tym różańce i inne symbole religijne do których się modlili.

Bo są bardziej wierzący.

Nawet swoje autobuso/taksówki mają wymalowane w symbole religijne.
Zgłoś
avox 2013-11-25, 8:33
milosciprzyjazn napisał/a:

Bo? Czy istnieją jakiekolwiek sensowne argumenty, aby to uzasadnić? Nie. Problemem katolików jest to, że wydaje im się iż mają całkowity monopol na pewne określone wartości, np. na patriotyzm czy konserwatyzm światopoglądowy. Bzdura, to że ludzie nie będą wierzyć w Jahwe, Zeusa czy Buddę nie oznacza, że nagle wszyscy zaczniemy się jebać w dupę albo pozwolimy aby to robili islamiści. Naprawdę, nie wiem skąd to beznadziejne przekonanie, że istnieją tylko dwie drogi - my albo oni. Świat nie jest aż tak czarno biały i smutny.

Eh, i tu kolejny problem niektórych 'wierzących'. Potrafią podpiąć każdą inwektywę pod obrazę uczuć religijnych. A gdybyś uważnie przeczytał to co napisałem i przeanalizował logicznie, to wiedziałbyś że nie obrażam ich ze względu na wiarę, a po prostu dlatego że są głąbami. Takie proste To dobre określenie na kogoś, kto oczekuje rzetelnej informacji od takiej strony jak sadistic.pl

@up.

Eh, kolejny biedaczek urażony nierzetelnością sadola...

Wystarczy spojrzeć co się dzieje w Wielkiej Brytanii.
Zgłoś
~tip.top 2013-11-25, 8:44

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Imie_jego_44 2013-11-25, 9:34
Chodzi o to żeby dawać wędkę nie rybę tępe lewaki!
Dostaną różańce i od nich zależy co z nimi zrobią, jedni wymodlą dzięki nim odpowiednie łaski, inni sprzedadzą a jeszcze inni widząc co można dzięki nim uzyskać nawrócą się na naszą wiarę!
To bardzo mądre posunięcie.

Polecam poczytać
- zelaznalogika.net
oraz ich nowe inicjatywy:
- Sejmlog.pl
- logikatory na facebooku
Zgłoś
~Imperator 2013-11-25, 11:35 2
Imie_jego_44 napisał/a:

Chodzi o to żeby dawać wędkę nie rybę tępe lewaki!
Dostaną różańce i od nich zależy co z nimi zrobią, jedni wymodlą dzięki nim odpowiednie łaski, inni sprzedadzą a jeszcze inni widząc co można dzięki nim uzyskać nawrócą się na naszą wiarę!
To bardzo mądre posunięcie.

Piszesz ze średniowiecza ???

Czyli według ciebie ci biedni ludzie którzy stracili wszystko, po otrzymaniu wspomnianych różańców ( bez pomocy z zewnątrz ) otrzymają łaski w postaci wody, kocy, ubrań, jedzenia, lekarstw ??? Nagle to na nich spadnie ??? tak ???

I jeszcze jedno ? Po co chcesz kogoś nawracać na swoją wiarę, ty przykładowo dałbyś się ciapatemu nawrócić na jego ( według niego słuszną wiarę ) ??? ciekawe co piszesz

aaaaa i bardzo zaciekawiło mnie sprzedawanie różańców w miejscu gdzie ludzie nie mają do zaoferowania nic w zamian

aaa i jestem lewakiem i jestem z tego dumny
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów