📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dorośli ludzie z wymyślonymi przyjaciółmi to rzeczywiście żenada, jednak wolę już takie akcje niż gdyby na Polskich granicach stać mieli transy, pedały czy weganie odpierdalając te swoje kocopoły
"Co masz do wiochy? Boli cię, bo widzisz znajome, przaśne klimaty z rodzinnego gnojowiska?"
Błyskotliwy to ty nie jesteś jak nie wiesz co to wiocha.pl
"Dorośli ludzie z wymyślonymi przyjaciółmi to rzeczywiście żenada, jednak wolę już takie akcje niż gdyby na Polskich granicach stać mieli transy, pedały czy weganie odpierdalając te swoje kocopoły"
No niestety życie nie lubi próżni i w miejsce jednej ciemnoty od razu wciska sie druga. Z jadnej strony bajki o gadajacym wezu z drugiej strony GENDER bajki, tyle ze te bajki wciela sie w zycie.
"Dorośli ludzie z wymyślonymi przyjaciółmi to rzeczywiście żenada, jednak wolę już takie akcje niż gdyby na Polskich granicach stać mieli transy, pedały czy weganie odpierdalając te swoje kocopoły"
No niestety życie nie lubi próżni i w miejsce jednej ciemnoty od razu wciska sie druga. Z jadnej strony bajki o gadajacym wezu z drugiej strony GENDER bajki, tyle ze te bajki wciela sie w zycie.
poligon6 napisał/a:
Napisał typ, który nie ogarnął funkcji cytowania Spoko ziomuś, znam wiocha.pl - ale chyba mój koment cię przerósł
Apolityczny napisał/a:
jednak wolę już takie akcje niż gdyby na Polskich granicach stać mieli transy, pedały czy weganie odpierdalając te swoje kocopoły
Kiedyś może zrozumiesz, że te pedały, transy i weganie to najczęściej tacy sami katolicy jak ty. Często jednak pedały i weganie to inteligentni i wykształceni ludzie, z których jest pożytek. Otępiała gimboprawica, to najczęściej jednokomórkowce, które się tylko przydają PiSowi do manipulowania i zdobywania głosów.
Różaniec do jajec.
Chrześcijanie, tym różnimy się od ateistów, w nas nie ma nienawiści, w tych drugich przeciwnie.Wylewają swoją frustrację, jak każdy słaby i zgnębiony człowiek, z drugiej strony widząc jak my rośniemy w siłę, wygrywamy życie.Gdyby chrześcijanie urzynali łby, nie mieli by odwagi się sprzeciwić skoro brak im odwagi by zmierzyć się chociażby z własnymi słabościami.Stąd ten cały jad, oraz pomyje ich broń, jedyne co nam mogą zrobić to wylać pomyje.
@up
"Bez wątpienia byłbym chrześcijaninem, gdyby chrześcijanie byli nimi przez 24 godziny na dobę."
-Mahatma Gandhi
Ja bym nie był, ale typowe jest że w każdej mocno zideologizowanej grupie, racjonalna ocena ustępuje chciejstwu.
"Bez wątpienia byłbym chrześcijaninem, gdyby chrześcijanie byli nimi przez 24 godziny na dobę."
-Mahatma Gandhi
Ja bym nie był, ale typowe jest że w każdej mocno zideologizowanej grupie, racjonalna ocena ustępuje chciejstwu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów