📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ta machineria wykryła nawet, że HAL9000/2 skutkuje gay alertem...
Spoko że przyznają sie do pedalstwa. Lepiej tak niż wcale, piwko.
biala20 napisał/a:
Słuchaj.... jakby Ci to powiedzieć...Lepsze to niż ubeckie kodziarstwo!
Nie każdy lubi czuć w dupie takie korale!
Oryginał wygląda tak.
No proszę, nawet lewactwo-pedalstwo zauważyło tę akcję.
Ps. Różaniec jest niesamowity.
Mieliśmy awarię rury w łazience, która była w posadzce- więc konieczny grubszy remont.
Żona rozpoczęła Nowennę Pompejańską- taki hardkorowy Różaniec- przez 54 dni, cały Różaniec każdego dnia.
Zanim się Nowenna skończyła zgłosił się budowlaniec i gratis zrobił remont. Nasz był materiał.
Nagrał kilka filmików instruktażowych, które są na YT.
Skoro nawet sadistic zachęca do tej akcji, to na pewno się wybiorę!
Mi jak padł silnik w samochodzie to włożyłem do niego różaniec. Na drugi dzień okazało się że silnika w ogóle nie ma a auto jeździ lepiej niż poprzednio. Mało tego to wyszło że teraz zamiast spalać paliwo to je produkuje i sprzedaję ropę na lewo.
Tak więc nie smiejmy się z mocy nam nieznanych.
Psilocke napisał/a:
Mi jak padł silnik w samochodzie to włożyłem do niego różaniec. Na drugi dzień okazało się że silnika w ogóle nie ma a auto jeździ lepiej niż poprzednio. Mało tego to wyszło że teraz zamiast spalać paliwo to je produkuje i sprzedaję ropę na lewo.
Co wziąłeś i ile? Dawaj mi to!
Dlatego czarnuchy i araby się nas boją
biala20 napisał/a:
Lepsze to niż ubeckie kodziarstwo!
Racja moja droga tylko uważaj bo ten pan trzyma co innego w ręku ;D
PANxxxBDSM napisał/a:
Dlatego czarnuchy i araby się nas boją
Też boję się ludzi chorych psychicznie. Nigdy nie wiadomo co im odpierdoli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów