📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Spoko podkład muzyczny
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
"lot taki sobie" chciałbyś tak polecieć
To właśnie dlatego Chińczycy zwiększyli limit dzieci do trzech na rodzinę.
Nie patrzymy na drogę, nie używamy hamulców...
Dobry rozbieg, mocne wybicie, piękny lot, finezyjnie spadły buty. 8/10
Matka powinna jak ma innego gówniaka smycz kupić
Matka powinna jak ma innego gówniaka smycz kupić
Takie właśnie kurwa ameby jeżdżą po naszych drogach, robię codziennie po ok. 400km po mieście i przecieram oczy ze zdumienia co ludzie robią na jezdni. Nie planuję mieć dzieci, ale gdyby się przytrafiło to na szelkach jak pieska, a jak trochę podrośnie seans filmików z sadistica, może trochę żyję mu psychę ale przynajmniej będzie żyło
@up chodziło mi o brak przewidywania i totalny brak reakcji kierującego, wiem, że gowniak sam sobie winny, ale ogarnięty kierowca bu mu życie uratował, był czas, żeby zauważyć...
@up chodziło mi o brak przewidywania i totalny brak reakcji kierującego, wiem, że gowniak sam sobie winny, ale ogarnięty kierowca bu mu życie uratował, był czas, żeby zauważyć...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów