Stary fragment serialu zmiennicy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Krzyk ciszy
Zmiennicy super serial. Tak samo jak alternatywy. Kiedyś było dobre polskie kino. Teraz jest m jak miłość, cichopek, mucha itp. tandeta której się nie da oglądać.
Większość i tak pewnie nie wie o co chodzi bo nigdy nie stali na stopa. Za małolata miałem taka akcje że wystawiłem tylko rękę (stałem na poboczu) i baba która akurat jechała tak mnie chciała ominąć że zjechała na pobocze w przeciwną stronę z dość duzą prędkością i złapała ,, kapcia", polewkę miałem dobre kilka minut
Mam nadzieje że to czytasz stara kur.. hehe
Mam nadzieje że to czytasz stara kur.. hehe
Dziwny jestem bo czytajac tytuł automatycznie załapalem melodie do słów "Jest gdzieś lecz nie wiadomo gdzie"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów