📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Ahhh,rodzinne miasto,aż się łezka w oku kręci
A tu jeszcze krótki wywiad z przedstawicielem wykonawcy:
Zapytaliśmy go czy prace przebiegają bez problemów.
- W zasadzie tak, tylko wczoraj chłopaki zrobili małą głupotę.
- Małą?! Wieża zawaliła wam się na koparkę!
- Faktycznie, operator podkuł za głęboko i spadło trochę gruzu.
- Nie trochę, tylko tyle, że tył maszyny aż uniósł się do góry!
- To była kwestia jej ustawienia. Wyglądało to groźnie, ale nic nikomu się nie stało. Uszkodzone jest tylko ramię koparki i złamany młot.
O zdarzeniu nic nie wie ani zleceniodawca prac, ani nadzór budowlany. – Nie był to wypadek, a tym bardziej katastrofa, więc nie było potrzeby kogokolwiek zawiadamiać – tłumaczy kierownik robót.
gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20130125%2FBIALOGARD%2F130129778
A tu jeszcze krótki wywiad z przedstawicielem wykonawcy:
Zapytaliśmy go czy prace przebiegają bez problemów.
- W zasadzie tak, tylko wczoraj chłopaki zrobili małą głupotę.
- Małą?! Wieża zawaliła wam się na koparkę!
- Faktycznie, operator podkuł za głęboko i spadło trochę gruzu.
- Nie trochę, tylko tyle, że tył maszyny aż uniósł się do góry!
- To była kwestia jej ustawienia. Wyglądało to groźnie, ale nic nikomu się nie stało. Uszkodzone jest tylko ramię koparki i złamany młot.
O zdarzeniu nic nie wie ani zleceniodawca prac, ani nadzór budowlany. – Nie był to wypadek, a tym bardziej katastrofa, więc nie było potrzeby kogokolwiek zawiadamiać – tłumaczy kierownik robót.
gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20130125%2FBIALOGARD%2F130129778
BHP 100%. Nowy slang gimbusów JP.
Nie pierdol
@up Jaki patriotyzm, nieważne, że początek zdania, i tak niemcy z małej litery ;P
czy tylko ja widzę wydeptany napis "Kocham Cię" na śniegu, na pierwszym planie?
Nie.
Tutaj reszta tekstu jedynie po to, żeby jakiś nadgorliwy nie dojebał warna, za tylko jeden wyraz w wypowiedzi, z paragrafu:
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
Chociaż w sumie, to mogłem napisać: "Udzielam odpowiedzi na twoje pytanie: NIE." i też byłoby dobrze - ale nie chciało mi się aż tyle pisać.
kill_szuszwol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów