Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To chyba nie byli "Milicjanci"? Tylko przebierańcy? Bo to że p🤬dy do kwadratu to są, widać na wyżej załączonym obrazku.
[ Dodano: 2024-11-21, 17:48 ]
@elim: I wieniec na koszt podatników.
[ Dodano: 2024-11-21, 17:48 ]
@elim: I wieniec na koszt podatników.
Może to był jego kolega ćpun, który nie miał akurat bad tripa, nie chciał żeby kolega narobił sobie więcej problemów to mu zabrał broń? A że miał pewność że go nie odstrzeli to się skradał jak garbaty żeby mu nie odjechał.
K🤬a, co za poj🤬a akcja. Piwko!
podpis użytkownika
I tak się powoli żyje na tej wsi.
Rozbrojony szybko przyjął pozycję ustaloną - będą mieli z niego pociechę w pierdlu.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
BlackSadolRazor napisał/a:
Bohater dnia ryzykował własne życie za damski c🤬j.... Bardzo młody chłopaczek to musiał być, taki bohater romantyczny....
To była najbardziej rozsądna decyzja jaką można było podjąć... to był karabinek gośc był zamknięty w aucie.. nie miał praktycznie żadnych realnych szans aby się złożyć do sptrzału w kierunku do tyłu.... a przy takiej długości broni nie ma szans praktycznie aby cię postrzelił w żaden sposób musiałby mieć broń przygotowaną do strzelania do tyłu.. no k🤬a...
Za to brawo dla tamtejszej p🤬dolicji... powinni go odj🤬 od razu.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Bohater dnia ryzykował własne życie za damski c🤬j.... Bardzo młody chłopaczek to musiał być, taki bohater romantyczny....
Na tym polega męstwo. Cnota, którą oduczono dzisiejszych mężczyzn.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
No ta bo lepiej być p🤬dą co się nie wychyla zza piwnicy.
Napisałbyś, chociaż dwa zdania, co tam się odj🤬o. Piwa nie będzie.
Jak dla mnie to te dwie kobiety i "bohater" to rodzina typa w samochodzie. Kobiety chciały go przekonać żeby się poddał. Skradacz podszedł i wyrwał karabin, bo wiedział że typ w samochodzie do niego nie strzeli. Zabierając mu karabin uratował mu życie, bo policja pewnie by typa zastrzeliła. Za to też, ta kobieta w czarnej koszulce obejmuje bohatera, ale raczej jak członka rodziny niż jak potencjalnego kochanka.
Tak to widzę., ale c🤬j wie, na antypodach wszystko jest do góry nogami.
Tak to widzę., ale c🤬j wie, na antypodach wszystko jest do góry nogami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie