📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:58

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bohater dnia ryzykował własne życie za damski c🤬j.... Bardzo młody chłopaczek to musiał być, taki bohater romantyczny....
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Bohater dnia ryzykował własne życie za damski c🤬j.... Bardzo młody chłopaczek to musiał być, taki bohater romantyczny....
Jak się zastanowić to było niegłupie- głupie mimo, że ryzykowne.
Ćpunek z auta obserwował policję i nie spodziewał się reakcji postronnej osoby.
turor napisał/a:
Jak się zastanowić to było niegłupie- głupie mimo, że ryzykowne.
Ćpunek z auta obserwował policję i nie spodziewał się reakcji postronnej osoby.
A dosstać kulke od ćpunka, tylko z tego powodu że chciałeś zostać lokalnym bohaterem to głubie nie jest ?
A dosstać kulke od ćpunka, tylko z tego powodu że chciałeś zostać lokalnym bohaterem to głubie nie jest ?
Nie dostałby, skradał się na czworaka

Po drugie do wyrwania była loszka, więc warto ryzykować.
Trochę za chuda dla baronessa, ale co ja tam wiem

turor napisał/a:
Nie dostałby, skradał się na czworaka
No z takimi argumentami.....
to ja dyskutować nie będę, masz rację

piwko leci.
Miał piękną okazję żeby udając że gościu mu ją wyrywa pociągnąć za spust w kierunku gościa i tak trzymać to oszczędziłby pracy wszystkim i miejsca w więzieniu
Chociaż czego sie spodziewać po gościu bo po c🤬j on sie tam wp🤬lał? Loszke wyrwać czy kulke od policjanta strzelającego do kierowcy

Albo po prostu porobiony, bez świadomości zagrożenia.
[ Dodano: 2024-11-21, 17:32 ]
Puczysta napisał/a:
Powinni go zabić na miejsciu. Śmieć.
Niektórzy nazywają go bohaterem.Głupi i ryzykant, ale żeby go od razu zabijać...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie