📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wszystkie te brudasy ciapate zachowują się tak samo i wyglądają tak smao, zupełnie jak skserowana pomyłka genetyczna. Powinni mu tę maczetę wsadzić w dupę, a te ciapackie ścierwa wszystkie do wora i do rzeki.
Czemu brytole zamiast 'a' mówią 'o' ? Czyżby mięśnie ust im się tak zastały od ciągłego robienia gały?
To kiedy w końcu ta wojna rasowa? Popkornu nakupowałem, a te chuje ciągle się tylko głaskają w tym jukej.
Mentalność Anglików... gość beż wąchania by ich ta maczetq pocia a oni kurwe bronią i pomagają.. tak dalej
głupie cipy bronią tego śmiecia ale on nie miałby skrupułów zajebać jednej czy drugiej zpioęści w mordę czy teżmaczetą....
głupie cipy wszystkie takie same na całym świecie ! Ha tfu !
głupie cipy wszystkie takie same na całym świecie ! Ha tfu !
Każdy kraj zachodni ma swoich ukraińców...
Brudasy latają tam z nożami i maczetami, a policja nie może nawet broni palnej posiadać do obrony. BRAWO!
krz30ychu napisał/a:
To kiedy w końcu ta wojna rasowa? Popkornu nakupowałem, a te chuje ciągle się tylko głaskają w tym jukej.
mam to samo, tylko z chipsami
Idę sobie pojeździć na rowerze, gdzie jest moja maczeta? U nich to chyba zestaw obowiązkowy.
Ten z maczetą to jakiś krewny Kennego z South Parku? Jeśli tak to powinien zginąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów