Pamiętaj! Nie zakrywaj się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Miodek jest jedynym zajebistym polskim memem. I chuj.
Jego wnuk niedługo będzie gimbusem. Pewnie będzie dumny że ma dziadka mema.
Jego wnuk niedługo będzie gimbusem. Pewnie będzie dumny że ma dziadka mema.
"Pamiętaj! Nie zakrywaj się"
Z moja twarza to nawet kiedy nie kicham , musze sie zakrywac ... taki los.
Niech płaci czerwona hołota"
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
Z moja twarza to nawet kiedy nie kicham , musze sie zakrywac ... taki los.
1:02 Barney?
jakoś na większych od siebie nie kichał kozaczek
Z pewnością reakcje obryzganych będą ciekawsze.
Jakby mi tak zrobił to bym mu nogi z dupy powyrywał i wsadził do nosa...
No dobra... zaśmiał bym się i poszedł dalej ze spuszczoną głową bo jestem waflem który większość życia siedzi przeglądając strony w internecie.
A ja bym zajebał tobie za lamerską próbę dostania się na mistrzów takimi komentarzami. Ale że w modzie jest pisanie, iż jednak zrobiłbym co najwyżej herbatę to dodam, że faktycznie bym ci zajebał. Ot, z przyzwoitości dla potomności.
Nie no, świry, umiem czytać.
teraz nie wiem co jest bardziej obrzydliwe, zostać niespodziewanie oplutym, czy " jjiiiuułł ! disgusting !" amerykańskiego dupska które ma wszystkiego za dużo
Turas napisał/a:
Okej, czas na typowy komentarz.
Jakby mi tak zrobił to bym mu nogi z dupy powyrywał i wsadził do nosa...
No dobra... zaśmiał bym się i poszedł dalej ze spuszczoną głową bo jestem waflem który większość życia siedzi przeglądając strony w internecie.
typowy rozumiem, że druga jego cześć też zaliczasz do tego. widze ze na tej stronie wystarczy samego siebie shejtować, zeby dostac te jebane piwa -.- Niby takie zajebiste forum a plusujecie to samo w kółko.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów