18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
jakob 2012-01-14, 9:35 3
Rozkurwa co?!?
Zgłoś
Turas 2012-01-14, 9:46 20
Okej, czas na typowy komentarz.

Jakby mi tak zrobił to bym mu nogi z dupy powyrywał i wsadził do nosa...

No dobra... zaśmiał bym się i poszedł dalej ze spuszczoną głową bo jestem waflem który większość życia siedzi przeglądając strony w internecie.
Zgłoś
coolermanpl5 2012-01-14, 10:17
"rozbrysk" ? weź to zmień
Zgłoś
emde 2012-01-14, 10:58 2
Ja to lubię jak kręci mnie w nosie i nagle jeb na wszystkich, ale nie lubię jak ktoś kicha na mnie.
Zgłoś
Samilo 2012-01-14, 13:07
W sumie spodziewałem się ostrzejszej reakcji.. a tu taka kultura, hoho.
Zgłoś
Brzeszczot w dupie 2012-01-14, 13:08 3
@up
Pewnie wycięli te sceny gdzie biją go i gdzie rucha go stado czarnuchów w dupę.
Zgłoś
Roszp 2012-01-14, 13:23
Czekamy na kolejne objawienie profesora Jana Miodka.
Zgłoś
Faqarl 2012-01-14, 13:27
przeczytałem rozbłysk i pomyślałem "WTF?", a tu lipa koleś tylko udaje, że kicha. Jakieś nieoryginalne i mało śmieszne.
Zgłoś
WhiteAngel 2012-01-14, 14:12
oj tam, ale dobry motyw na podryw, do każdej na którą kichnął mógłby zagadać. Fakt, że nie zawsze by się udało bo niektóre miałyby go za obleśnego świniaka. Ale próba dobra
Zgłoś
malarz666 2012-01-14, 14:22 1
@Roszp. Mówisz i masz

Mors Malum non est, sola ius aequum generis humani
Zgłoś
h................a 2012-01-14, 14:58 2
@up Bluźnierco! Prof. Miodek by Ci nogi z dupy powyrywał: nie "O ja Pierdole", tylko "O ja pierdolę"...
Zgłoś
sauerps 2012-01-14, 15:01
I analfabetyzm przy pisaniu...;]

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
Huherko 2012-01-14, 15:24
kurcze, nikt nie pyta co za nutka w podkładzie ... a ja chciałem zabłysnąć i napisać: Quincy Jones - Soul Bossa Nova ...
Zgłoś
raper900 2012-01-14, 15:31
Ja zapytam. Co to za nutka w podkładzie?

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów