Pamiętaj! Nie zakrywaj się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Okej, czas na typowy komentarz.
Jakby mi tak zrobił to bym mu nogi z dupy powyrywał i wsadził do nosa...
No dobra... zaśmiał bym się i poszedł dalej ze spuszczoną głową bo jestem waflem który większość życia siedzi przeglądając strony w internecie.
Jakby mi tak zrobił to bym mu nogi z dupy powyrywał i wsadził do nosa...
No dobra... zaśmiał bym się i poszedł dalej ze spuszczoną głową bo jestem waflem który większość życia siedzi przeglądając strony w internecie.
"rozbrysk" ? weź to zmień
Ja to lubię jak kręci mnie w nosie i nagle jeb na wszystkich, ale nie lubię jak ktoś kicha na mnie.
W sumie spodziewałem się ostrzejszej reakcji.. a tu taka kultura, hoho.
@up
Pewnie wycięli te sceny gdzie biją go i gdzie rucha go stado czarnuchów w dupę.
Pewnie wycięli te sceny gdzie biją go i gdzie rucha go stado czarnuchów w dupę.
przeczytałem rozbłysk i pomyślałem "WTF?", a tu lipa koleś tylko udaje, że kicha. Jakieś nieoryginalne i mało śmieszne.
oj tam, ale dobry motyw na podryw, do każdej na którą kichnął mógłby zagadać. Fakt, że nie zawsze by się udało bo niektóre miałyby go za obleśnego świniaka. Ale próba dobra
@up Bluźnierco! Prof. Miodek by Ci nogi z dupy powyrywał: nie "O ja Pierdole", tylko "O ja pierdolę"...
kurcze, nikt nie pyta co za nutka w podkładzie ... a ja chciałem zabłysnąć i napisać: Quincy Jones - Soul Bossa Nova ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów