Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No dobra... Co tu się odj🤬o?
Te zasilacze są samoświadome i gryzą? Si weszło już na taki poziom?
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Przewód był skręcony i się odwinął.
Marysia_Von_Sadolova napisał/a:
Przewód był skręcony i się odwinął.
Eee, wolę moją wersję. 🙂
Oto dowód na to, że samochody elektryczne są niebezpieczne. Zakazać elektryków natychmiastowo, złosić petycje do EU o całkowitą anihilacje. To przecież grozi śmiercią. A co jakby pociągnął za mocno i oderwało by mu głowę? Nie można dopuszczać do tego typu sytuacji.
ja to widzę tak,że prąd go kopnął

Chciałem tylko zauważyć, że ktokolwiek używa przymiotnika "kitajski", jest albo kacapem albo regularnie ma kontakt z kacapskimi mediami. Po polsku to jest "chiński".
Eee, wolę moją wersję. 🙂
Jedno nie wyklucza drugiego.
smc napisał/a:
Teraz będzie obciagął kolegą rękom.
Wracaj na lekcje polskiego.
metyoo napisał/a:
ja to widzę tak,że prąd go kopnął
Prąd go ugryzł🙂
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie