To jest prawdziwy bóg
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Wszystko spoko, sam czasem przeglądam ten kanał ale sadol to chyba nie jest miejsce na ten filmik.
Jeżu Maria
Sinus napisał/a:
Gdy był food emperor w zapytaj beczke to był na głównejWszystko spoko, sam czasem przeglądam ten kanał ale sadol to chyba nie jest miejsce na ten filmik.
goniec94 napisał/a:
Gdy był food emperor w zapytaj beczke to był na głównej
I co liczysz teraz, że pójdziesz za ciosem i dostaniesz kilka wirtualnych piw. Zdarzają się na sadolu nagrania Gonciarza. Świetne są jego materiały z Japonii. Materiały Darwina też są ok, ale ten jest po prostu słaby.
goniec94 napisał/a:
To jest prawdziwy bóg
Chyba prawdziwe gówno.
Kogo to ma bawić? Gimbo-ateistów co plują jadem, bo mama kazała wstać do kościoła w długi weekend?
za gf darwin zawsze piwko, ale wolałbym, żeby nie mieszali się do tej naszej youtubowej towarzyskiej śmietanki, podobnie jak mieciu
No ale ja nie ciągnę pały moderatorom.
spoko. Piwo leci
A ciebie nie.
No ale ja nie ciągnę pały moderatorom.
spoko. Piwo leci
Wyjebać to gówno.
Wyjebać to gówno.
Jakby wyciąć początek.. środek... i koniec.. To wciąż pasowałoby to na kwejka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów