Wrócił z kolegami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Wrócił z kolegami.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z człekokształtami z partyzanta i w przewadze, lewacka ściera jebana. Mogli go też kurwę rozsmarować na asfalcie gdy było ich więcej. Teraz mają nauczkę, z lewactwem, też jak ze zwierzętami trzeba się obchodzić.
Nie ma się co bawić w etykę, honor czy zasady jak ma się do czynienia z antyludźmi czy podludźmi.
Nie ma się co bawić w etykę, honor czy zasady jak ma się do czynienia z antyludźmi czy podludźmi.
Kurwa to jakiś deathmatch? Każdy na każdego? Wtf?
I zajebiscie, najwiekszy wpierdol powinny dostac te dwie pizdy co w solowke sie wjebaly
szoopyoku napisał/a:
Ale zajebista jakość
To samo chciałem napisać. Ciekawe czym to nagrywane? Wygląda na lustrzankę na gimbalu.
Tylko ja zauważyłem że gosciu na samym poczatku wideo ma rozjebane spodnie na dupie ? Kurwa aż sie bać zaczynam o siebie ( gay alert )
Skąd wy takie gowna bierzecie? Przecież te pedalskie mordy i zaprasowane kołnierzyki na kilometr jebią fakiem, przez caly filmik nikt nikomu porządnie nie wypłacił, jakim trzeba być debilem żeby sie tym podniecać?
Nikt nie zauważył że po ataku na tych odchodzących typ... bez koszulki (napadnięty) zaczyna napierdalać swojego kumpla...
A Ci co go chciał napierdalać stają jak wryci - co tu się odpierdala...?
A Ci co go chciał napierdalać stają jak wryci - co tu się odpierdala...?
To nie koledzy, tylko zwykle czarnuchy do wynajęcia.
to jest Ameryka ,tak jak na dzikim zachodzie w bardze gdzie 1 zaczyna sie napierdalac to nagle wszyscy sie napierdalają.
w barze chcialem napisac
w barze chcialem napisac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów