📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja sie pytam po chuj to bylo?
Dla slawy w necie?
Zeby zaimponowac?
Na 100% jakis malolat! Dostanie wpierdol i mu sie odechce takich glupot. A jak znajdzie prace w tym tandetny kraju i bedzie mial dzieci, bedzie mu wstyd ze takim byl debilem!
Dla slawy w necie?
Zeby zaimponowac?
Na 100% jakis malolat! Dostanie wpierdol i mu sie odechce takich glupot. A jak znajdzie prace w tym tandetny kraju i bedzie mial dzieci, bedzie mu wstyd ze takim byl debilem!
Chyba pojebał instrukcje od morsowania na sucho
Od moment kiedy zaczął biec nago w 39 sekund mamy 8 policjantów i radiowóz, policja się tam nie opierdala.
krajsik napisał/a:
Od moment kiedy zaczął biec nago w 39 sekund mamy 8 policjantów i radiowóz, policja się tam nie opierdala.
Co sie dziwic? To Plac Czerwony. To tak, jakby u nas biegal, dajmy na to...No nie wiem. Niewazne.
Niech żyje wolność i swoboda.
Skoro generalnie w "rosij" nie może być lepiej to niech będzie śmieszniej, popieram.
Skoro generalnie w "rosij" nie może być lepiej to niech będzie śmieszniej, popieram.
Za to jaka szybka reakcja, w Polsce biegałby spokojnie do godziny czasu.
Kurwa, nie zimno mu tak?
TRQPL napisał/a:
Niech żyje wolność i swoboda.
I tak mają już dużo wolności i swobody. Za Stalina ludzie dostawali 10 lat za byle co, był jeden taki co odsiedzial wyrok, a nie wiedział za co i w latach 70 już po odwilży dostał się do dokumentów za co go zatrzymali, i tam notatka" zatrzymany chodził w w koło dworca."
I jak, wygrał ten zakład? O co się założył z kumplami?
W Rosji nie ma złotej wolności szlacheckiej jak w Polsce, tutaj i Anglik na golasa sobie pobiega w centrum Krakowa i kibol z nożem czy maczetą na Plantach, a pod klubem kogoś katują, a policja udaje, że jej nie ma, normalnie wolny kraj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów