Wrzucam tylko dlatego, że mnie małpa obudziła dziś bardzo rano.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Weź tu wygrzeb kał.. Masakra!
Ona pływa sama w sobie
Fajna dupa
Nie wiem co w was chłopaki wstąpiło, ale to po prostu dorodna kobitka i wchodziłby w nią nie za 2 nie za 3 ani nie za 4 falą, tylko po prostu od razu. Pewnie spytacie czemu... A no temu, że bałbym się, że ta fala mnie utopi
A tak naprawdę, to chyba ją tuczyli na mięso jak świniaka
A tak naprawdę, to chyba ją tuczyli na mięso jak świniaka
Tak gruba osoba musi jeść z 8-10 tysięcy kalorii dziennie żeby nie tracić wagi, skoro normalny człowiek je 2 tysie i sra raz dziennie to ona musi srać z 4-5 razy dziennie, biorąc pod uwagę że nie sięga rękami do dupska a i nie może samodzielnie chodzić... powiedzenie "nie srasz tam gdzie śpisz" nabiera nowego kolorytu
Si vis pacem, para bellum.
Ma airbagi z każdej strony
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów