Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
IOI 2015-12-11, 9:07
@Galin -Hawk zarabial w chuj kasy na jezdzeniu dlatego jezdzil w ochraniaczach, bo wiedzial ze jak mu sie cos stanie to straci glowne zrodlo dochodu.
Zgłoś
Rafcio115 2015-12-11, 9:15 9
Szacun dla kolegów za opanowanie i wsparcie psychiczne dla poszkodowanego.

Coś mi to jednak śmierdzi fejkiem...

Jeśli też grasz na klawiszach lub chcesz się nauczyć, to zasubskrybuj mój kanał:
youtube.com/channel/UCnAlrIrGsk7ys4uSzVrC4gA
Zgłoś
leonfun 2015-12-11, 9:21 5
Bardzo podobny efekt miał mój kumpel jak wyjebał na łyżwach, od odzyskania przytomności podczas drogi do szpitala miałem zadawane przez pół godziny wciąż te same pytania.
-Co się stało?
-Nic nie pamiętam.
-Co się stało?
-Co się stało?
-Nic nie pamiętam.
-Co się stało?
Zgłoś
kavkaz 2015-12-11, 9:27 7
Przez chwile wydawało mi się, że oglądam pseudo program publicystyczny, w którym na pytania odpowiada polityk.
Zgłoś
lapps 2015-12-11, 9:42 2
zdrowoyebne napisał/a:

Pierdolony matol nauczy sie kask zakladac
moze ma wyjebane na swoje zycie ale o blickich niech pomysli , jak beda gadac ze syn skejcik jechal na rowerku czy dam deskorolce i umarl bo nie mial kasku
ja pierdole

a jak bedzie jechal w kasku i sobie kregoslup zlamie? najlepiej niech wogole nie wychodzi z domu, niech pomysli o bliskich jak beda gadac, ze syn wyszedl z domu w butach czy tam kapciach i umarl bo nie zostal w domu...

lepiej zyc kilka chwil niz cale zycie sie srac ze zrobisz sobie krzywde

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
asmag1 2015-12-11, 10:07 1
warto zauważyć, że ten typek zachowuje się bardziej męsko od połowy sadoli
Zgłoś
Garrison 2015-12-11, 10:26 8
lapps napisał/a:

lepiej zyc kilka chwil niz cale zycie sie srac ze zrobisz sobie krzywde

Chyba po to nosi się kask, by nie srać się o zrobienie sobie krzywdy
Zgłoś
bartoszbarto 2015-12-11, 10:48 1
to o co w końcu uderzył?
Zgłoś
EvilDick 2015-12-11, 11:25 12
Pamiętam go sprzed wypadku. Teraz i tak wypadł bardzo inteligentnie.
Zgłoś
Biały_Orzech 2015-12-11, 13:00
ładnie się rozwalił
Zgłoś
C................a 2015-12-11, 13:23
Jak nie krwawi to fejm wywiadu jeszcze jebany udziela

cymbał
Zgłoś
wojtex12 2015-12-11, 13:29 6
Kiedyś leżałem w szpitalu na neurologii i przywieźli jednego typa do mnie na sale, przygrzmocił na saki gimnastycznej głowa w ścianę. Dobrze że pielęgniarki mi powiedziały jak się nazywa i co zrobił bo przez pół nocy odpowiadałem mu na pytania kim jest, gdzie jest i co się stało. Tak średnio w 5-10 min interwałach. Następnego dnia nic z tej nocy nie pamiętał.
Zgłoś
killthemall 2015-12-11, 13:56 2
Popłakalam się ze śmiechu. Szacun za cierpliwość.
Zgłoś
Aragon1988 2015-12-11, 14:12
Fajne, fajne, można by mu 5 razy w międzyczasie powiedzieć, że na ostatniej imprezie posuwało się jego pannę a on i tak by się o to spytał 6 raz
Zgłoś
qwerq221 2015-12-11, 14:32 5
Hahahahah kurwa już wiem jak to jest żyć z osobą która ma alzheimera.

Właśnie mi się przypomniała historia sprzed 2 tygodni gdy to brat kolegi upadł ze schodów po lekko zakrapianej imprezie w pracy. Znaczy już po szkoleniu w hotelu upał ze schodów i uderzył się w głowę po czym wstał i poszedł spać. Rano już praktycznie nie żył zakrwawionego znaleźli go w łóżku zawieźli go do szpitala po 2 dniach orzeczono śmierć mózgu, jedynie jego organy wewnętrzne się przydały.
Ten gość gdyby nie dostał pomocy medycznej mógłby skończyć tak samo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów