📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Galin -Hawk zarabial w chuj kasy na jezdzeniu dlatego jezdzil w ochraniaczach, bo wiedzial ze jak mu sie cos stanie to straci glowne zrodlo dochodu.
Szacun dla kolegów za opanowanie i wsparcie psychiczne dla poszkodowanego.
Coś mi to jednak śmierdzi fejkiem...
Coś mi to jednak śmierdzi fejkiem...
Bardzo podobny efekt miał mój kumpel jak wyjebał na łyżwach, od odzyskania przytomności podczas drogi do szpitala miałem zadawane przez pół godziny wciąż te same pytania.
-Co się stało?
-Nic nie pamiętam.
-Co się stało?
-Co się stało?
-Nic nie pamiętam.
-Co się stało?
-Co się stało?
-Nic nie pamiętam.
-Co się stało?
-Co się stało?
-Nic nie pamiętam.
-Co się stało?
Przez chwile wydawało mi się, że oglądam pseudo program publicystyczny, w którym na pytania odpowiada polityk.
zdrowoyebne napisał/a:
Pierdolony matol nauczy sie kask zakladac
moze ma wyjebane na swoje zycie ale o blickich niech pomysli , jak beda gadac ze syn skejcik jechal na rowerku czy dam deskorolce i umarl bo nie mial kasku
ja pierdole
a jak bedzie jechal w kasku i sobie kregoslup zlamie? najlepiej niech wogole nie wychodzi z domu, niech pomysli o bliskich jak beda gadac, ze syn wyszedl z domu w butach czy tam kapciach i umarl bo nie zostal w domu...
lepiej zyc kilka chwil niz cale zycie sie srac ze zrobisz sobie krzywde
warto zauważyć, że ten typek zachowuje się bardziej męsko od połowy sadoli
lapps napisał/a:
lepiej zyc kilka chwil niz cale zycie sie srac ze zrobisz sobie krzywde
Chyba po to nosi się kask, by nie srać się o zrobienie sobie krzywdy
to o co w końcu uderzył?
Pamiętam go sprzed wypadku. Teraz i tak wypadł bardzo inteligentnie.
ładnie się rozwalił
Kiedyś leżałem w szpitalu na neurologii i przywieźli jednego typa do mnie na sale, przygrzmocił na saki gimnastycznej głowa w ścianę. Dobrze że pielęgniarki mi powiedziały jak się nazywa i co zrobił bo przez pół nocy odpowiadałem mu na pytania kim jest, gdzie jest i co się stało. Tak średnio w 5-10 min interwałach. Następnego dnia nic z tej nocy nie pamiętał.
Popłakalam się ze śmiechu. Szacun za cierpliwość.
Fajne, fajne, można by mu 5 razy w międzyczasie powiedzieć, że na ostatniej imprezie posuwało się jego pannę a on i tak by się o to spytał 6 raz
Hahahahah kurwa już wiem jak to jest żyć z osobą która ma alzheimera.
Właśnie mi się przypomniała historia sprzed 2 tygodni gdy to brat kolegi upadł ze schodów po lekko zakrapianej imprezie w pracy. Znaczy już po szkoleniu w hotelu upał ze schodów i uderzył się w głowę po czym wstał i poszedł spać. Rano już praktycznie nie żył zakrwawionego znaleźli go w łóżku zawieźli go do szpitala po 2 dniach orzeczono śmierć mózgu, jedynie jego organy wewnętrzne się przydały.
Ten gość gdyby nie dostał pomocy medycznej mógłby skończyć tak samo.
Właśnie mi się przypomniała historia sprzed 2 tygodni gdy to brat kolegi upadł ze schodów po lekko zakrapianej imprezie w pracy. Znaczy już po szkoleniu w hotelu upał ze schodów i uderzył się w głowę po czym wstał i poszedł spać. Rano już praktycznie nie żył zakrwawionego znaleźli go w łóżku zawieźli go do szpitala po 2 dniach orzeczono śmierć mózgu, jedynie jego organy wewnętrzne się przydały.
Ten gość gdyby nie dostał pomocy medycznej mógłby skończyć tak samo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów