📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
pierrdolnął głową, może to i dobrze. To na pewno dobrze, szkoda że tak słabo tylko
A co on w ogóle chciał zrobić?
preddy napisał/a:
A co on w ogóle chciał zrobić?
Łolrajda chciał zrobić. Ale w ogóle nie pamięta momentu robienia tricku.
C63 AMG, YS3D Viggen, Punto 2.0l Turbo
Pierdolony matol nauczy sie kask zakladac
moze ma wyjebane na swoje zycie ale o blickich niech pomysli , jak beda gadac ze syn skejcik jechal na rowerku czy dam deskorolce i umarl bo nie mial kasku
ja pierdole
moze ma wyjebane na swoje zycie ale o blickich niech pomysli , jak beda gadac ze syn skejcik jechal na rowerku czy dam deskorolce i umarl bo nie mial kasku
ja pierdole
@up
Dokładnie, nawet swego czasu najlepszy skater świata - Tony Hawk - zawsze jeździł w kasku i ochraniaczach na łokcie i kolana. A takie głupie pizdy niech sobie łby rozwalają, naturalna selekcja.
Dokładnie, nawet swego czasu najlepszy skater świata - Tony Hawk - zawsze jeździł w kasku i ochraniaczach na łokcie i kolana. A takie głupie pizdy niech sobie łby rozwalają, naturalna selekcja.
==============================================
Moim zdaniem nie dożyje wieczora, bo od ciągłego powtarzania pytania co zrobił, to albo ktoś mu najebie, albo umrze na raka strun głosowych.
A tak w ogóle to fake, przecież pyta: W ogóle nie pamiętam tego tricku, w co zajebałem?
Pamięta że robił jakiś trik, pamięta że zajebał w coś, ściema i tyle.
A tak w ogóle to fake, przecież pyta: W ogóle nie pamiętam tego tricku, w co zajebałem?
Pamięta że robił jakiś trik, pamięta że zajebał w coś, ściema i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów