Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Akurat w tym przypadku, tymi czarnymi małymi są wszyscy reagujący na jego posty - tacy jak ty.
Ciekawa analogia, no i prawdziwa
Hah, masz coś nie tak z mózgiem.
Hah, masz coś nie tak z mózgiem.
Serio myślisz, że obrazisz mnie tak oczywistą oczywistością? Wiem to ja i każdy kto mnie zna
Poza tym to 'sadistic' - tu nie ma zdrowych na umyśle ludzi
Serio myślisz, że obrazisz mnie tak oczywistą oczywistością? Wiem to ja i każdy kto mnie zna
Poza tym to 'sadistic' - tu nie ma zdrowych na umyśle ludzi
Nie moim celem obrażanie, jak widzisz nie rozumiesz nic w moich postach a sugerujesz mi jakieś zachowania.
Nie moim celem obrażanie, jak widzisz nie rozumiesz nic w moich postach a sugerujesz mi jakieś zachowania.
Artysta, wirtuoz ówczesnej sztuki literackiej którego twórczość można interpretować wyłącznie w określony sposób się znalazł. Nie ma czego rozumieć w głupawych, nic nie wnoszących do dyskusji zaczepkach. No chyba że Twoje opinie są zbyt "wyrafinowane", aby przeciętny odbiorca był w stanie je ogarnąć swoim prostym, ograniczonym rozumkiem. Wówczas, o Panie nasz, Królu złoty którego słowa pisane spływają na nas, niegodnych, oświeć nas, pozwól nam, robaczkom poznać tajniki Twego intelektu... no dobra, już dalej nie mogę - jesteś zwykłym prostakiem, w dodatku cholernie egocentrycznym - kto by chciał coś takiego rozumieć?
P.S. Tak, miałem kiepski dzień i zwyczajnie mi się chciało.
Uśpić to ścierwo. To nawet nie jest pies
Fak kurwa tycznie! Przecież to jebana OWCA!
Artysta, wirtuoz ówczesnej sztuki literackiej którego twórczość można interpretować wyłącznie w określony sposób się znalazł. Nie ma czego rozumieć w głupawych, nic nie wnoszących do dyskusji zaczepkach. No chyba że Twoje opinie są zbyt "wyrafinowane", aby przeciętny odbiorca był w stanie je ogarnąć swoim prostym, ograniczonym rozumkiem. Wówczas, o Panie nasz, Królu złoty którego słowa pisane spływają na nas, niegodnych, oświeć nas, pozwól nam, robaczkom poznać tajniki Twego intelektu... no dobra, już dalej nie mogę - jesteś zwykłym prostakiem, w dodatku cholernie egocentrycznym - kto by chciał coś takiego rozumieć?
P.S. Tak, miałem kiepski dzień i zwyczajnie mi się chciało.
Kolejna wszystko rozumiejąca ameba... Idź sobie z Tebeesem pougniatać banany, cokolwiek przez to rozumiesz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów