📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kamzaa napisał/a:
Czyżby Drawno koło Kalisza Pomorskiego?
Tia...autor zapewne zapomniał dopisać, że zajumane z profilu GS24 na twarzo-książce
Teraz taka rozkimna, czy gościa bez prawka można nazwać kierowcą skoro nie posiada uprawnień do kierowania?
Dajcie spokój jak to chyba e36 kompakt ? pewnie 1,6 za 2-4 tyś zł z niemiec perełka. Nie wiem co tych matołów ciągnie do tych bmw z małymi silnikami , prestiż w starym gruchocie z 1.6? miałem e92 325i , fajne auto , na autostradach w Polsce i arabi niemieckiej trochę się latało ale po mieście przepisowo , żadnego wypadku . Teraz śmigam CL500 i mazdą mx5 , i w sumie obydwa dają mi większą frajdę z jazdy niż te bmw.
Cytat:
"Marka zobowiązuje" tu się zgodzę. Kolejnym dziwnym zbiegiem okoliczności akurat kierowcy BMW płacą najwyższe składki OC.
hehe, chyba sam dopłacasz do OC za Januszowe Wąsy
Mamy camery w polsce
Szkoda że przeżył.
27 lat i bez prawka ?
wujekbaniu napisał/a:
27 lat i bez prawka ?
Nigdy nie wiadomo czy jeszcze bez prawka czy już bez prawka.
Przez takie warzywa normalny użytkownik e 90 ma zawyżone składki OC bo BMW...
pjf napisał/a:
Teraz taka rozkimna, czy gościa bez prawka można nazwać kierowcą skoro nie posiada uprawnień do kierowania?
Teoretycznie - gdyby ściśle trzymać się Słownika Poprawnej Polszczyzny - tylko kierowcę zawodowego można nazwać kierowcą. Każdy inny szaraczek za kółkiem to "kierujący", a tak można nazwać każdego prowadzącego samochód - nawet bez prawa jazdy.
Cytat:
Teoretycznie - gdyby ściśle trzymać się Słownika Poprawnej Polszczyzny - tylko kierowcę zawodowego można nazwać kierowcą. Każdy inny szaraczek za kółkiem to "kierujący", a tak można nazwać każdego prowadzącego samochód - nawet bez prawa jazdy.
Dość wyczerpującą odpowiedź piwo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów