📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z BMW coś jest, czasem jak wracam z kolegą a on jeździ BWM to nie dość że przekracza prędkość ( za każdym razem o ponad 60 km ) to jeszcze jak ktoś jedzie lewym to drze ryj bo nie może jechać 180 , raz jak go ktoś mu pomachał żeby zwolnił to go wyzwał od ostatnich, od tego czasu z debilem nie jeżdżę niech się rozbija.
Każdy powinien nosić przy sobie pistolet z jednym nabojem. Jeżeli jesteś pierwszy na miejscu takiego zdarzenia, Twoją odpowiedzialnością jest odstrzelić to co wyszło z wraku.
Założę się, że w tym bmw to 1.6 albo góra 1.8 było bo nie wiem jak to jest z e36 ale im mniejszy silnik i im bardziej z podtlenkiem lpg tym większe pajace próbujące udowodnić, że ich penis ma ponad 5cm.
I ja nawet kurwa nie mówię tego złośliwie tylko z obserwacji.
Nie spotkałem prawie żadnego e36 328i, 330i, 325i i 323i które by cos odjebało na drodze. 320i tez ogólnie spokojnie jeżdżą.
Za to 318i prawie każdy napierdala wydechem z rynny, naklejkami mpała i basami z disco polo.
O 316i nawet nie wspominam a szczególnie o 316i w lpg bo może jeden na 10-15 spotkanych na ulicy jedzie normalnie, nie ma wiejskich spojlerów i emblematów, naklejek ani wiejskiej muzyki i nie zapierdala między samochodami.
Nie spotkałem prawie żadnego e36 328i, 330i, 325i i 323i które by cos odjebało na drodze. 320i tez ogólnie spokojnie jeżdżą.
Za to 318i prawie każdy napierdala wydechem z rynny, naklejkami mpała i basami z disco polo.
O 316i nawet nie wspominam a szczególnie o 316i w lpg bo może jeden na 10-15 spotkanych na ulicy jedzie normalnie, nie ma wiejskich spojlerów i emblematów, naklejek ani wiejskiej muzyki i nie zapierdala między samochodami.
Velture napisał/a:
Tiaaa...ja nie wiem, gdzie ty jeździsz, ale w Szczecinie jest jeden mały zakręt na Basenie Górniczym, gdzie każde Bi Em Dablju (niezależnie od modelu) jest ściągane w pizdu na pobocze. Kierowcy tejże marki uparcie twierdzą, że to nie wina prędkości (100 km/h wzwyż), tylko oleju wyciekającego z autobusów, które to swobodnie i nonszalancko wyjeżdżają z zajezdni Basenu Górniczego. Nadmienię jeszcze tylko, że na tym zakręcie jest ograniczenie do 70km/h (aczkolwiek nie wiem czy się nie mylę i nie jest do tego momentu 50...)
Do czego dążę...w chuj pierdolisz z tymi modelami Velture
Cytat:
@Hoofner bo BMW to nie marka samochodu to stan umysłu...
jak kilka miesięcy wcześniej wspomniałem, e36 to stan umysłu
Kierowca starych BMW jeździ powoli jedynie wtedy, gdy kończy mu się gaz, a nie chce przełączyć na benzynę, bo go na to nie stać.
Z ruchu warg kierowcy-rajdowcy można odczytać "ojej, ojej, moje autko po dziadku, które dostałem na 18, ojej ojej, i znowu muszę iść po karton do monopolowego żeby zderzaki wymienić."
"Marka zobowiązuje" tu się zgodzę. Kolejnym dziwnym zbiegiem okoliczności akurat kierowcy BMW płacą najwyższe składki OC.
ja tam się cieszę 2x bo seba wyeliminowany i jeden szkaradny kompakt mniej na tej ziemi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów