18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czecho 2021-10-21, 8:58
Nienawidzę tych kurew z puszek, które nie uważają przy przejściach dla pieszych.... Zjeby pierdolone...
Zgłoś
radek225 2021-10-21, 9:52 1
Czecho napisał/a:

Nienawidzę tych kurew z puszek, które nie uważają przy przejściach dla pieszych.... Zjeby pierdolone...

W domu na pewno wszyscy zdrowi?
Zgłoś
petru23 2021-10-21, 10:20 2
Lexter napisał/a:

Smutne...chuj Wam w dupe gamonie i stulejarze bez empatii.

Chyba pomyliłeś portale. Miniminiplus to troszkę gdzie indziej.
Zgłoś
unreall 2021-10-21, 10:22 1
i ta muzyczka...... buhahahahaha
Zgłoś
zlaskipanskiejbozydarr 2021-10-21, 12:12
yigebek291 napisał/a:

Serio musisz zobaczyć jak rozjeżdżane jest czyjeś dziecko, żeby dowiedzieć się co się może wydarzyć? Raz, że od przewidywania takich rzeczy masz rozum i instynkt samozachowawczy. Dwa, możesz obejrzeć tysiąc takich filmików. A w przyszłości nie dopilnować własnego gówniaka, bo Ci spierdoli akurat jak się na sek odwrócisz (czego oczywiście nie życzę).

Podejrzewam że ten filmik mnie tak samo wkurwił jak i Ciebie, ale pomimo współczucia dla dziecka które prawdopodobnie zginęło, uważam że pokazywanie takich materiałów ma sens edukacyjny. Jak piszesz, ja mam przezorność i rozsądek, Ty chyba też, ale przerzucanie takich tragicznych zdarzeń na hard, jednak ograniczy zasięgi takich filmików i nie otworzy oczy tym, co takiego rozsądku nie mają. Sam kilkanaście filmików bywa że i brutalnych polubiłem dlatego, otworzyły mi oczy. Gdyby były na hardzie, nigdy bym ich nie zobaczył - nie zaglądam tam zbyt często. Imo filmik bardzo smutny, ale z pee ością tez ku przestrodze.
Zgłoś
yoyobart 2021-10-21, 12:27 1
dziecko rozjechane-piwo dane
Zgłoś
picolo 2021-10-21, 12:46
Mamusi roku nic się nie stało.

Czecho napisał/a:

Nienawidzę tych kurew z puszek, które nie uważają przy przejściach dla pieszych.... Zjeby pie**olone...

Przejście jest przez jezdnię, a nie przejazd przez chodnik...kto ma bardziej uważać?
Zgłoś
ifheowna 2021-10-21, 16:49
Zajebiście rodzice , ja swoje bombelki ściskam już odruchowo za rękę przy każdym przejściu. Raz miałem akcję że upadł jej misiek i chciała się cofnąć gdybym jej nie ściskał rączki albo moja panna by z nią szła to pewnie dzieciaka już by nie było.
Zgłoś
dadar123 2021-10-21, 23:19
Mam piątkę dzieci, nie oglądam takich rzeczy, bo... jestem rodzicem. Powinno się stworzyć osobny dział w ramach Hard. Chociaż domyślam się, że jedynymi zwolennikami byliby tam bezdzietni i skrzywieni przez mamona i tatona
Zgłoś
Andrzejas 2021-10-22, 3:02
yigebek291 napisał/a:

Smutna historia.
Materiały z dziećmi powinny domyślnie trafiać na hard.

I co jeszcze? Może opłatę trzeba za to wprowadzić?
Rany! Jak ja czytam takie głupoty, to mi się słabo robi.

Filmy z dziećmi ginącymi na różne sposoby powinny być puszczane zamiast bloków reklamowych na kanałach dla najmłodszych! Pod wieczkami Danio i za etykietami Kubusiów, a rodzicie powinni być przymusowo zabierani na kilkugodzinne seanse takich materiałów, żeby się, kurwa, nauczyli wreszcie, gdzie wolno, a gdzie nie wolno puszczać gnoja luzem!
Zgłoś
Rick_Sanchez 2021-10-22, 14:36
Ale temu samochodzikowi co jechał wcześniej leci dym z rury, qqqqqrwa.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem