Według opisu akcja z wczoraj z Samary - dzieciak zginął na miejscu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śmierć na miejscu to inaczej śmierć gwałtowna, nagła. A dzieciak przecież żyje.
Bo guwniaki powinny chodzić na smyczy
Selekcja naturalna w rosji samowolka za kierownica, tak i piesi tez swiete krowy.
Ujme sie za kolekcjonerem moczu. Akurat byli w martwym polu a gdy nawet byl widoczny dzieciak to ten dal gazu.
Po za tym nie biega sie po pasach. Zycie
Ujme sie za kolekcjonerem moczu. Akurat byli w martwym polu a gdy nawet byl widoczny dzieciak to ten dal gazu.
Po za tym nie biega sie po pasach. Zycie
Za każdym razem, gdy widzę jak dzieci w obecności rodziców uczone są biegać beztrosko po jezdni, zastanawiam się czy taki los jest im pisany. Mógłbym rzec, że nigdy się nie nauczą, ale realia to czysta darwinowa statystyka.
Widać że nie znaja się tak na pierwszej pomocy jak chińczycy czy hindusi.. podniosła by go do pionu od razu to może by żyl
Przynajmniej gówniak się nauczy przechodzić przez przejście. Muzyka też jakaś tandetna, chyba żeby wzbudzić empatie
PS: Raczej już sie nie nauczy przechodzić
Smutna historia.
Materiały z dziećmi powinny domyślnie trafiać na hard.
yigebek291 napisał/a:
Smutna historia.
Nie powinny, sa smutne, ale nie brutalne, takie filmiki edukują, często człowiek nie zdaje sobie sprawy jak łatwo może dojść do tragedii. Siłą rzeczy wiedząc co może się wydarzyć ograniczamy ryzyko.
Przejście dla pieszych to nie stadion olimpijski. Po nim się nie biega ani nie skacze. Jak nie ma świateł to przez przejście przechodzisz gdy samochody są daleko albo nie ma ich w ogóle w zasięgu wzroku. Gdy są światła to nie wchodzi się na przejście kiedy zaświeci się zielone dla pieszych. Przechodzisz wtedy kiedy widzisz, że samochody zwalniają po jednej i po drugiej stronie albo gdy już stoją. Właśnie na przejściu dla pieszych kiedy piesi mieli zielone zginął chłopak z mojej dalszej rodziny. Wszedł, kiedy miał zielone i pierdolnął w niego żuk bez hamulców. Trup na miejscu, wracał z rekolekcji (gdzie był ten jebany Bóg?). Od tamtej pory miałem z moją siostrą wałkowane że na przejście ze światłami wchodzi się, gdy auta STOJĄ. Ja już nie byłem taki zasadniczy i wchodziłem wtedy, kiedy widziałem, że auta na światłach zwalniają. A odnosząc się bezpośrednio do filmiku to kierowca ciężarówki nie jest winny nawet jednym promilu. Gówniak wbiegł prosto pod koła na dodatek w martwej strefie kierowcy. Jednego możemy być pewni, że drugi raz tego samego błędu już nie popełni. A materiały na których giną małe dzieci o ile nie ma krwi i flaków to dlaczego mają z automatu lądować na hardzie? Może część mamusi i tatusiów, które beztrosko wychowują swoje pięćsetplusy i pozwalają im na wszystko obejrzą i jakiś przełącznik zaskoczy w ich mózgach i zaczną inaczej wychowywać swoje gówniaki.
Lexter napisał/a:
Smutne...chuj Wam w dupe gamonie i stulejarze bez empatii.
Och strasznie się przejąłem gnojem co bezwiednego samobója ładuję.
dEstabil_ napisał/a:
Przynajmniej gówniak się nauczy przechodzić przez przejście. Muzyka też jakaś tandetna, chyba żeby wzbudzić empatie
Ty masz jakieś rozdwojenie jaźni czy ki chuj? W pierwszym zdaniu zadajesz pytanie na które przecząco sam sobie odpowiadasz na końcu. No as w chuj.
zlaskipanskiejbozydarr napisał/a:
Nie powinny, sa smutne, ale nie brutalne, takie filmiki edukują, często człowiek nie zdaje sobie sprawy jak łatwo może dojść do tragedii. Siłą rzeczy wiedząc co może się wydarzyć ograniczamy ryzyko.
Serio musisz zobaczyć jak rozjeżdżane jest czyjeś dziecko, żeby dowiedzieć się co się może wydarzyć? Raz, że od przewidywania takich rzeczy masz rozum i instynkt samozachowawczy. Dwa, możesz obejrzeć tysiąc takich filmików. A w przyszłości nie dopilnować własnego gówniaka, bo Ci spierdoli akurat jak się na sek odwrócisz (czego oczywiście nie życzę).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów