Film przedstawia rozkład (naturalny, nie rzeźniczy) świni. Plus odrobinę gadaniny o tymże zjawisku. Zapraszam na seans.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Tą świnkę, która opowiada tez bym rozłożył, tylko trochę inaczej.
Drive my car into the ocean
You'll think i'm dead, but I sail away
On a wave of mutilation.
przyjemny materiał, nie powiem że nie
Cytat:
Ludzkie ciało będzie się rozkładać podobnie, dlatego wolę do krematorium niż 2m pod ziemię.
Śmiem twierdzić, że potem będzie Ci to wszystko jedno. Za życia jedynie widzisz różnice
Jak tam musało jebać :/
,,Ma podobny stosunek mięśni i tłuszczu jak człowiek" - no ona to na 100%.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów