📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
doopa napisał/a:
kurwa, ale ruchy ma ten typ, na chleb by nie zarobił..
Odezwał się pracownik produkcji co zarabia 2200 na rękę
Stefan.8
pudło, nic nie trafione. a ty idź dalej myć kible w uk, albo w polsce sprzedawaj dalej kebsa u araba
pudło, nic nie trafione. a ty idź dalej myć kible w uk, albo w polsce sprzedawaj dalej kebsa u araba
Kurwa ciapaty nie nadaje się do roboty.
Dorabiałem sobie kiedyś na wykładaniu towaru. Pracownik w takim przypadku nie poniósłby większych konsekwencji, straty są wpisane w wydatki sklepu. @doopa w tej robocie czasem jest tak, że dosłownie nie ma co robić i jedną i tą samą butelkę można przekładać w nieskończoność
doopa napisał/a:
kurwa, ale ruchy ma ten typ, na chleb by nie zarobił..
Barwy jakieś takie ukraińskie
szkoda alkoholu
Wino ważne żeby było winem, jak nie jest to winiacz, to szkoda bardzo. A po butelce widać, że wino. Tanie czy nie ale wino.
Stefan.8
w życiu bym Polski nie zdradził
a poza tym żadna praca nie hańbi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów