18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
razi 2014-07-17, 17:53
@up
Babcia zapewne go przesladowala lub/i molestowala
Zgłoś
Wujek_Tfarda_Kieszeń 2014-07-17, 17:59 3
Nie dość, że kurwicho miało szczęście, że jej "busdrajwer" nie zmielił pod kołami, to jeszcze wpierdala się pod autobus z przeciwnej strony. Takich ludzi powinno się utylizować. Dla dobra reszty społeczeństwa.
Zgłoś
Pan_Doktur 2014-07-17, 18:03
panmorda napisał/a:

hahaha a te stare pierdolone mochery co się wciąż chwalą jakie to one są młode i stać potrafią tu najbardziej wpierdol dostały... Wkruwia mnie taki tok myślenia jakby stara kurwa nie miała w życiu nic innego do roboty tylko udowadniać jaka jest zajebista i młoda... Tutaj widać że na dobre jej to NIE wyszło... Jesteś stare scierwo to sie tak zachowuj jak stare scierwo, z szacunkiem do inncy i technologi...
20km/h prawie ścierwu łba na pół nie rozpierdoliło

Co, kazała Ci miejsca ustąpić? gimbohejt na pińcet procent
Zgłoś
Atlant555 2014-07-17, 18:47
Jako że kuchnie mam wolną to mogę przygarnąć
Zgłoś
spr_szn 2014-07-17, 18:58 1
Jeden autobus ją jebnął, otrzepała się i dalej bez patrzenia przez jezdnię. Mógłby ten autobus z przeciwka jechać ciut szybciej - byłoby tak pięknie...
Zgłoś
dmdavid 2014-07-17, 19:13
i żadna kurwa nie pomogła wstać moherowej babci...
Zgłoś
memel 2014-07-17, 19:17
Po malowaniach autobusów obstawiam, że to jest Płock, ale tej ulicy jakoś nie kojarzę.
Zgłoś
janniezbedny23 2014-07-17, 19:32
nikt nie zginął 35 rannych
Zgłoś
panmorda 2014-07-17, 20:26
Po prostu ostatnio jechałem przez 45 minut minibusem raczyłem się rozmową z fajną panienką i się uczyłem i stały nade mną takie trzy moherowe stare ryje z wyrzutami że to ja siedzę i udaję że ich nie ma. Okazuje się że są i nie mają twarzy tylko mordę którymi jak się odezwą to jebie jadem... Patrzyły na mnie jakbym im rodzinę zajebał, a ja musiałem się uczyć bo miałem egzaminy, zresztą wystarczyłoby żeby powiedziały żeby ustąpić czy coś, ale nie... stały z tymi wyrzutami i zjebanymi minami tylko i psuły mi klimat

zresztą co jak co ale nigdy nie lubiłem się śmiać z wypadków albo upadków... 80% ludzi stąd tarza się po podłodze jak ktoś się wypierdoli... Pękłem i ja ale dopiero teraz.

Lejecie w gacie ze śmiechu jak się ktoś normalny wypieprzy ktoś z kim można pogadać i straci część majątku, a ja nie mogę z moherów gryzących rurki w autobusie...

PanMordaTV kanał na YT
Zgłoś
Krzychu_94 2014-07-17, 20:28 1
@up Starsi ludzie już tak mają, pozostałości komunizmu.
Lepiej nie zwracać na nich uwagi.
Zgłoś
K................� 2014-07-17, 21:17
@memel
Słupsk, ul. Banacha
Zgłoś
contowsky 2014-07-17, 21:34
tępa pizda i do tego jeszcze spierdoliła

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
blub1 2014-07-17, 22:26
@Vuko
Chyba ci się strony pojebały.
Zgłoś
eweli25 2014-07-17, 22:50
Jeszcze pod następny by się wpierdzieliła a pozatym to przy pasach stało wielu pieszych i żaden kutafon się nie zatrzyma oczywiście......
Zgłoś
ocwpzw 2014-07-18, 0:18 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów