📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie dość, że kurwicho miało szczęście, że jej "busdrajwer" nie zmielił pod kołami, to jeszcze wpierdala się pod autobus z przeciwnej strony. Takich ludzi powinno się utylizować. Dla dobra reszty społeczeństwa.
panmorda napisał/a:
hahaha a te stare pierdolone mochery co się wciąż chwalą jakie to one są młode i stać potrafią tu najbardziej wpierdol dostały... Wkruwia mnie taki tok myślenia jakby stara kurwa nie miała w życiu nic innego do roboty tylko udowadniać jaka jest zajebista i młoda... Tutaj widać że na dobre jej to NIE wyszło... Jesteś stare scierwo to sie tak zachowuj jak stare scierwo, z szacunkiem do inncy i technologi...
20km/h prawie ścierwu łba na pół nie rozpierdoliło
Co, kazała Ci miejsca ustąpić? gimbohejt na pińcet procent
Jeden autobus ją jebnął, otrzepała się i dalej bez patrzenia przez jezdnię. Mógłby ten autobus z przeciwka jechać ciut szybciej - byłoby tak pięknie...
Po malowaniach autobusów obstawiam, że to jest Płock, ale tej ulicy jakoś nie kojarzę.
nikt nie zginął 35 rannych
Po prostu ostatnio jechałem przez 45 minut minibusem raczyłem się rozmową z fajną panienką i się uczyłem i stały nade mną takie trzy moherowe stare ryje z wyrzutami że to ja siedzę i udaję że ich nie ma. Okazuje się że są i nie mają twarzy tylko mordę którymi jak się odezwą to jebie jadem... Patrzyły na mnie jakbym im rodzinę zajebał, a ja musiałem się uczyć bo miałem egzaminy, zresztą wystarczyłoby żeby powiedziały żeby ustąpić czy coś, ale nie... stały z tymi wyrzutami i zjebanymi minami tylko i psuły mi klimat
zresztą co jak co ale nigdy nie lubiłem się śmiać z wypadków albo upadków... 80% ludzi stąd tarza się po podłodze jak ktoś się wypierdoli... Pękłem i ja ale dopiero teraz.
Lejecie w gacie ze śmiechu jak się ktoś normalny wypieprzy ktoś z kim można pogadać i straci część majątku, a ja nie mogę z moherów gryzących rurki w autobusie...
zresztą co jak co ale nigdy nie lubiłem się śmiać z wypadków albo upadków... 80% ludzi stąd tarza się po podłodze jak ktoś się wypierdoli... Pękłem i ja ale dopiero teraz.
Lejecie w gacie ze śmiechu jak się ktoś normalny wypieprzy ktoś z kim można pogadać i straci część majątku, a ja nie mogę z moherów gryzących rurki w autobusie...
Lepiej nie zwracać na nich uwagi.
@memel
Słupsk, ul. Banacha
Słupsk, ul. Banacha
tępa pizda i do tego jeszcze spierdoliła
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Jeszcze pod następny by się wpierdzieliła a pozatym to przy pasach stało wielu pieszych i żaden kutafon się nie zatrzyma oczywiście......
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów