20km/h prawie ścierwu łba na pół nie rozpierdoliło
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzI nie mówię tego bo jestem zwyrodniałym sadolem i chciałbym byśmy mieli lepszy materiał na hard'a ale gość wiezie kilka/kilkanaście osób i takim hamowaniem ryzykuje ich zdrowie bo jakaś tępa kurwa zerwała się z łańcucha w kuchni.
hahaha a te stare pierdolone mochery co się wciąż chwalą jakie to one są młode i stać potrafią tu najbardziej wpierdol dostały... Wkruwia mnie taki tok myślenia jakby stara kurwa nie miała w życiu nic innego do roboty tylko udowadniać jaka jest zajebista i młoda... Tutaj widać że na dobre jej to NIE wyszło... Jesteś stare scierwo to sie tak zachowuj jak stare scierwo, z szacunkiem do inncy i technologi...
Tobie jakaś babcia w dzieciństwie wpierdol spuściła, że pałasz do nich taką nienawiścią? Bo ni chuja nie kumam o co chodzi w Twoim poście, oprócz tego, że wylewasz swoje gorzkie żale. Jakaś trauma z dzieciństwa?
Musiałeś przegrać życie z milion razy co? Bili i ruchali cię w dupsko w domu czy w szkole?hahaha a te stare pierdolone mochery co się wciąż chwalą jakie to one są młode i stać potrafią tu najbardziej wpierdol dostały... Wkruwia mnie taki tok myślenia jakby stara kurwa nie miała w życiu nic innego do roboty tylko udowadniać jaka jest zajebista i młoda... Tutaj widać że na dobre jej to NIE wyszło... Jesteś stare scierwo to sie tak zachowuj jak stare scierwo, z szacunkiem do inncy i technologi...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów