Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ukraince takie same smiecie banderowcy jak i ruskie i chuj niech sie wybija nawzajem a Adiego to ty szanuj zydzie!
Ruskie smiecie najechało ukraińskie smiecie. Więc dziękuj kacapom za podwyżki jakie u nas obecnie panują i za uchodźców co ta nam panujący będą traktować lepiej niż własnych obywateli. Kacap to śmieć, albo niech potępi publicznie putina i atak na ukraine, albo niech siedzi w kacapskie dziurze. Dobry rusek, to rusek 3 metry pod ziemią.
maveric666, no co chcesz ruska onuco ?
To znaczy że jak w dojczlandii panuje stereotyp że Polacy to złodzieje.To ty też złodziej jesteś.
Jak w UK Polacy to bandyci i chlejusy.Ty też jesteś jebanym patolem.
Jak jesteś z polski,to jesteś kurwa katolikiem.A jak już jesteś katolikiem,to i księży pedofili bronisz.Czyli jesteś obrońcą pedofili. Ba. Ty kurwa na pewno jesteś pedofilem!
No kurwa ręce opadają. Jebnij się w łeb.
Zobaczymy jak zaśpiewasz, gdy "niewinny rusek" wkroczy z wojną do Polski, ustawiając tu "ruski mir"
A co CI ten konkretny rusek zrobił ? Ja tam nie widzę kogoś zasługującego na pogardę, walczy w ringu dzięki temu coś tam zarabia, samo się realizuje. Po walce mimo że widać niezadowoleni e z opinii sędziego nie wszczyna burdy, wiec czego chcesz ? Ja rozumiem wojna wojną, giną niewinni ale tą wojnę wywołali rządzący i nie tylko rosyjscy, nawet nasz rząd maczał w tym palce.
Co by nie powiedzieć o bandzie pisowskich debili, to akurat nasz nie-rząd nijak się nie przyczynił do napaści ruskich bandytów na Ukrainę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów