📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Call 911...
Nie lepiej sprawdzić, czy nie wystarczy Coroner???
Nie lepiej sprawdzić, czy nie wystarczy Coroner???
Ja rozumiem, że relaks, że sobie leży, ale kurwa żeby tak daleko założyć nogę na nogę to respect!
łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł łoł
nowynick napisał/a:
call 911... it`s was my friend... (a ja nagrywam film na jutuba)
Wezwij 911... To jest był mój przyjaciel...
- Uczysz się tego piąty rok, a wszystko jak krew w piach.
- Taa krew od razu.
camson napisał/a:
Wezwij 911... To jest był mój przyjaciel...
- Uczysz się tego piąty rok, a wszystko jak krew w piach.
- Taa krew od razu.
tam jest pytanie "you good, my friend?"
uszy się myje
Najlepiej! Położyć się, założyć nogę na nogę i czekać aż koledzy rozładują. A później po wypłatę w podskokach.
Jak niby się udało, jak się nie udało bo ładunek jest w naczepie i w dodatku przygniótł gościa.
Trzyma w ręce telefon : "Call 911"
Trzeba było wcześniej "Ok Google" powiedzieć -.-
Trzeba było wcześniej "Ok Google" powiedzieć -.-
sereja3, młody jesteś więc może jeszcze nie wiesz, ale dla rasowego sadola im gorzej komuś dzieje się na filmiku, tym bardziej jest to udana akcja. Wyjątek stanowią krzywdzone kotki.
Nie samowite jak oni się porozumiewają loooo loooo looooooo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów