📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
U nich takimi trupami to się rozbijają dla jaj, robią takie właśnie żarty bo mogą sobie na to pozwolić i auto bez żalu wypierdolić na złom. Dla nas to jeszcze dobre samochody, mamy inny poziom życia a przez to inną mentalność. Smutne.
Nie wiem czym się zachwycać, robi z siebie debila a wcale nie jest śmieszny... zresztą jak wszystkie jego ostatnie filmiki
mi to wyglada na cole nie kawe
KamilAW napisał/a:
Dostał pewnie samochód od rodziców bo jakby sam zapracował to by chuj szanował !
a ty kurwa co? od niemowlęcia w kamieniołomach zapierdalasz na siebie? w pieluchy pewnie tez nie srałeś bo jako ze sam na nie zarobiłes to szanowałes.
typowy polski pajac
W polsce takie auto to na kredyt biorą dlatego tak dupe ściska co niektórych
Wątpie, żeby to kawa była. 4x gorące kawy? i to w dużej części też na siebie, a jak wiadomo te kawy są strasznie gorące O.o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów