📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Dostał pewnie samochód od rodziców bo jakby sam zapracował to by chuj szanował !
No faktycznie trochę nietrafiony tytuł tematu. Wszak nawet lody sobie rozpierdolił na szybie celowo więc tytuł jest nieadekwatny. Ale już nie zedytuję bo minęła ta jedna pierdolona godzinka tak szybciutko.
Zastanawia mnie skąd sie tacy biorą... ani to śmieszne kurwa ani fajne tylko auto upierdoli....
zajete1 napisał/a:
Zastanawia mnie skąd sie tacy biorą... ani to śmieszne kurwa ani fajne tylko auto upierdoli....
Czyżby? Przejrzyj sobie jego filmiki na youtube. Jego mina podczas zagadywania ludzi, sposób wypowiadania słów, gesty. Gościu jest dla mnie mistrzem jeżeli chodzi o robienie numerów tego typu.
A teraz mu w tym złomie nie jebie starością tylko wonia parzoszką
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
@LukChopie
Dla jaj i dlatego, że go na to stać? Większość Polaków boi sobie upaćkać "prawie" nowego Tico.
Dla jaj i dlatego, że go na to stać? Większość Polaków boi sobie upaćkać "prawie" nowego Tico.
Pewnie kupił tę hondę na szrocie za 200 baksów, a Wy macie ból dupy, że wylał kawę na tapicerkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów