jak sie niszczy miny w Afganistanie , wygląda to super
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podczas drugiej wojny używali przekombinowanych jeżdżących młockarni tłukących ciężarami w ziemię, jednak ten sposób lepszy.
androgenius napisał/a:
Podczas drugiej wojny używali przekombinowanych jeżdżących młockarni tłukących ciężarami w ziemię, jednak ten sposób lepszy.
z tego co wiem to nadal uzywa sie czegos takiego tylko doklejonego do czołgów
a amerykanie używają Meksykanów do rozminowania pola
Ja jebie jaka jakość. Teraz proszę któregoś z wszechwiedzących o wytłumaczenie jak dokładnie to robią.
@up
No kurwa, to proste przecież... Wysadzają tą linkę i kurwa ten wybuch powoduje wybuch kurwa min ;] Prawda?
No kurwa, to proste przecież... Wysadzają tą linkę i kurwa ten wybuch powoduje wybuch kurwa min ;] Prawda?
ja znam lepszy sposob na rozminowywanie: wypuscic stado czarnuchow na ta droge :x
Cytat:
sickdog
ja znam lepszy sposob na rozminowywanie: wypuscic stado czarnuchow na ta droge :x
ohohoohoh to żeś błysnął twardzielku
a teraz mykaj jeszcze na 5 minut na redtube, fap fap i dobranoc.
Ty bys na to nie wpadl :/
Cytat:
Przychodzi niemiec do żydów i mówi :
- no! dzisiaj polacy zagrają w piłkę nożną na polu minowym!
Więc żydzi się radują, że nie na nich padło kiedy niemiec dodaje :
-Ale żydzi najpierw skoszą tam trawę!
Nie zapominajmy klasyka. Sam się narzuca
androgenius napisał/a:
Nie wiem jak to się dokładnie odmienia - to były drały/drałownice (w każdym razie drałowały ziemie).
A Ci tutaj to wydaje mi się, że wypuścili zwyczajny pocisk z liną (czy rurą) napakowaną materiałami wybuchowymi, które siłą wybuchu automatycznie detonowały miny w promieniu kilku metrów. Dobrze piszę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów