📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
menel88 napisał/a:
jak było to walić mnie w dupe xD
ścierwa nie tykam
jak było to walić mnie w dupe
Jesteś chociaż szczupły i troszkę przystojny?
menel88 napisał/a:
Profilaktycznie się wypnij.
Waaaait. I smell a trap. Ty to specjalnie wrzucasz chyba teksty powszechnie znane a potem mówisz by cię rżnąć.
Kurde, pederaści się wycwanili =/
menel88 napisał/a:
Jak juz kazdy sie podnieca bardziej seksualna oferta niz sucharem, nie zdziwie sie jak juz by gdzies sie pojawil, ale kto wie... Ja nic nie mowie, Panowie Admini, dobranoc
spierdalaj z tym, sam nic nie potrafisz wymyślić tylko kopiujesz basha ?!
ot, skojarzenie z tym tekstem:
Jadąca taksówką zakonnica mówi:
- Wy, taksówkarze, to macie dobrze. Wsiada do was dziewczyna, skręcacie w las, robicie co trzeba i odwozicie ją do domu.
Taksówkarz nic nie odpowiada, więc zakonnica znów:
- Wy, taksówkarze, to macie dobrze. Wsiada do was dziewczyna, skręcacie w las, robicie co trzeba i odwozicie ją do domu.
Taksówkarz skręca w las, zatrzymuje taksówkę, rozkłada siedzenie i zaczyna dobierać się do zakonnicy.
- Prawdę mówiąc, panie kierowco, wolałabym od tyłu...
Po kilkunastu minutach taksówka wyjeżdża z lasu, a zakonnica mówi:
- Wy, taksówkarze, to macie dobrze. Wsiada do was dziewczyna, skręcacie w las, robicie co trzeba i odwozicie ją do domu, tylko my, pedały, ciągle musimy kombinować!
Jadąca taksówką zakonnica mówi:
Taksówkarz nic nie odpowiada, więc zakonnica znów:
Taksówkarz skręca w las, zatrzymuje taksówkę, rozkłada siedzenie i zaczyna dobierać się do zakonnicy.
- Prawdę mówiąc, panie kierowco, wolałabym od tyłu...
Po kilkunastu minutach taksówka wyjeżdża z lasu, a zakonnica mówi:
- Wy, taksówkarze, to macie dobrze. Wsiada do was dziewczyna, skręcacie w las, robicie co trzeba i odwozicie ją do domu, tylko my, pedały, ciągle musimy kombinować!
menel88 napisał/a:
rozmowa dwóch studentów Krakowskiej Akademii
Przecież ten kawał można podpiąć pod każdą uczelnie w Polsce.
Co chcesz udowodnić że Krakowska Akademia jest taka super,cool, wszyscy piją i się ru"sz"ają, i w ogóle
Powiem tyle spierpapier z tą zjechaną akademią w pupę i stolec mnie ona obchodzi..
a kawał to na poziomie Bravo girl
Powiem tyle spierpapier z tą zjechaną akademią w pupę i stolec mnie ona obchodzi..
a kawał to na poziomie Bravo girl
to sie nastaw, mój Owczarek ma pewnie ochote bo dupy nie ma...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów