Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziękuj w takim razie Bogu, za to że wierzysz i za to, że nie uczęszczałeś do małej wiejskiej szkoły, jak na przykład ja. Miał nieszczęście do niej chodzić chłopak, który był świadkiem Jehowy. Chryste, on nie miał życia... szykanom nie było końca. Cóż za zacofanie.
To zmienia postać rzeczy. Jehowi pukają do domów ze swoimi ulotkami raz w tygodniu i przez to ludzie mają takie nastawienie do nich. Dzieci to usłyszą i biorą przykład z rodziców. Takie chodzienie od domu, do domu przypomina parady równości - nikt ich nie chce prócz homoseksualistów. Stąd się bierze cała ta nienawiść. Takie jest moje zdanie.
Cały problem w tym, że społeczeństwo postrzega gejów jako monolit. Złe zachowanie jednostki (bądź wąskiej grupki) automatycznie przekłada się na opinie o całej grupie. Ten sam problem nęka w Polsce Żydów, murzynów, Cyganów, transseksualistów, muzułmanów i w zasadzie niemal wszystkich obcokrajowców. Kretyni pokroju Biedronia niszczą reputację wszystkim gejom, choćby Ci byli najnormalniejszymi ludźmi z waszego sąsiedztwa bez jakichkolwiek podejrzeń i skojarzeń.
A skoro już nęka nas problem takich zbiorowych osądów, to... "nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni".
ponownie pozdrawiam
@Tumislav Księża też raz do roku nachodzą domy i mieszkania "pobłogosławić" domostwo i zgarnąć kasę w kopercie (głównie). I tak samo cieszą się z nich tylko katolicy, gdyż akurat ja zawsze przy "duszpasterskiej" wizycie księdza odpowiadam im, że "akwizytorom serdeczniej dziękuję".
Jestem katolikiem ale księdza do domu nie przyjmuje więc nie wrzucaj wszystkich do tego samego worka. A pieniądze przyjmują "co łaska" więc nie można im niczego zarzucić
ponownie pozdrawiam
Przydadzą sie pozdrowienia bo właśnie wróciłem ze szpitala. Przez przypadek włożyłem palec do piły tarczowej. Głupi ja
Pozdrawiam!
W nawiązaniu do szpitala, pozwalam sobie ponownie pozdrowić!
Właśnie zaprzeczyłeś swojemu wcześniejszemu argumentowi. Wcześniej pisałeś, iż "takie chodzienie od domu, do domu przypomina parady równości - nikt ich nie chce prócz homoseksualistów". No spoko, ale... Skoro będąc katolikiem wyraźnie stwierdzasz, że nie przyjmujesz księdza i masz mi za złe, że "wrzucam wszystkich do tego samego worka", to czemu Ty wrzuciłeś wszystkich homoseksualistów do jednego worka informując nasz, że wszyscy geje i lesbijki popierają parady? Sam widzisz, że żadna społeczność nie jest monolitem i zachowanie jednostek nie jest zachowaniem grupy.
Nie napisałem, że wszyscy homoseksualiści ale homoseksualiści ich chcą. Dodałeś sobie to "wszyscy" Ale nie mam Ci tego za złe, mogłeś nie zauważyć. Sprostuje więc: parad i innych takich dziwactw chcą głównie... "skrajnie lewicowi w swoich poglądach homoseksualiści", o!
W nawiązaniu do szpitala, pozwalam sobie ponownie pozdrowić!
Ha, dzięki!
A co mi tam! Też pozdrawiam
Sprostuje więc: parad i innych takich dziwactw chcą głównie... "skrajnie lewicowi w swoich poglądach homoseksualiści", o!
No to jeszcze ja pozwolę sobie "doprostować" to sprostowanie Parad, pochodów, przemarszów i wszelkiego jawnego, perfidnego, publicznego epatowania swoją odmiennością pod jakąkolwiek postacią chcą i żądają wyłącznie zakompleksieni kretyni, którzy koniecznie chcą coś udowodnić światu i sobie. Akceptuję gejów i lesbijki, nie akceptuję parad. Ot wszystko.
Pozdrawiam
No to jeszcze ja pozwolę sobie "doprostować" to sprostowanie Parad, pochodów, przemarszów i wszelkiego jawnego, perfidnego, publicznego epatowania swoją odmiennością pod jakąkolwiek postacią chcą i żądają wyłącznie zakompleksieni kretyni, którzy koniecznie chcą coś udowodnić światu i sobie. Akceptuję gejów i lesbijki, nie akceptuję parad. Ot wszystko.
Pozdrawiam
Nic dodać, nic ująć
Pozdrawiam!
Mówią coś o średniowieczu, w średniowieczu to by dyndali przed wjazdem do wioski albo po prostu by ich powypędzali. Popychanie drugiego kolesia w dupala to takie postępowe jest? Mam dosyć takiego pierdolenia, są ludzie odmiennej orientacji którzy zachowują się z tym zajebiście (normalnie), ot chodzi do pracy, zajmuje się swoimi sprawami, zjada kolacje z partnerem (partnerką) i zyją w swojej przestrzeni, dlaczego, gdy idę na spacer z moim bratankiem mam tolerować obraz dwóch pederastów ciągających się za kuśki w rytm kokodżambo?? Po prostu mnie to już na wymioty zbiera i tyle.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów