ps: pedałom mówimy nie !
a haWrzućcie cały materiał
to hołownia się spojrzał
kurwa może odrazu durczok..... ja pierdole. hołownia nie jest prezenterem/dziennikarzem w tvn24 a już napewno to nie on prowadził ten program.
To normalne, tak nas ukształtowała natura. Facet + kobieta. Pedalstwo jest sprzeczne z naturą. To tak jakbyś Diesla chciał benzyną zatankować. Da się tak zrobić, ale nic z tego nie będzie a silnikowi to tylko zaszkodzi. Tak samo pedalstwo, a raczej afiszowanie się z nim, szkodzi społeczeństwu. No i zasadnicza różnica: Hetero robią to wszystko co ta pani wymieniła, ale nie trąbią o tym wszystkim dookoła na siłę, nie organizują marszów ani parad, bo to jest NORMALNE. Jeśli geje czują się normalni i chcą być za takich uważani, to na chuj te wszystkie parady równości i wymuszanie złudzenia tolerancji?
To normalne, tak nas ukształtowała natura. Facet + kobieta. Pedalstwo jest sprzeczne z naturą. To tak jakbyś Diesla chciał benzyną zatankować. Da się tak zrobić, ale nic z tego nie będzie a silnikowi to tylko zaszkodzi. Tak samo pedalstwo, a raczej afiszowanie się z nim, szkodzi społeczeństwu. No i zasadnicza różnica: Hetero robią to wszystko co ta pani wymieniła, ale nie trąbią o tym wszystkim dookoła na siłę, nie organizują marszów ani parad, bo to jest NORMALNE. Jeśli geje czują się normalni i chcą być za takich uważani, to na chuj te wszystkie parady równości i wymuszanie złudzenia tolerancji?
Chujowe argumenty pokroju Adolfa H. Wszystko co inne - be. A co do tego, że tylko geje się z tym afiszują - kurwa, znasz chociaż jednego poza Biedroniem z telewizji? Że niby hetero faceci nie szczycą się kogo to nie zaliczyli? Orientacja nie gra tu roli, bo wszędzie znajdą się debile.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów