Starcie konserwatywnej publicystki Joanny Najfeld i Jacka Adlera - admina gejowskiej strony w tvn24.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Będę się za Pana modlić" - jakby nie wiedziała, że mu to chuja lata ...
ps: pedałom mówimy nie !
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
ps: pedałom mówimy nie !
a teraz wejdźmy na normalny portal hetero. Tam przecież wszystko jest normalne. Po "bozemu". Tam nie ma oralu i analu, tam nie ma FF. Tam przy zgaszonym swietle. Nawet zdjecia nagie przy zgaszonym swietle są robione.
Nie to co te pedały.
Nie to co te pedały.
Jak powiedziała że lubi grupową masturbacje to hołownia się spojrzał jak by chciał go zaprosić na backstage omówić szczegóły honorariów
Wrzućcie cały materiał
Wrzućcie cały materiał
Cytat:
to hołownia się spojrzał
kurwa może odrazu durczok..... ja pierdole. hołownia nie jest prezenterem/dziennikarzem w tvn24 a już napewno to nie on prowadził ten program.
Ludzie wolą się oszukiwać, niż przyjąć do wiadomości szczerą, kującą w oczy prawdę. Wymienione przez tę kobitkę rzeczy nie są jedynie uprawiane przez gejów, uwaga! Przez hetero też! Skandal! Społeczeństwo woli udawać, że coś nie istnieje, sprowadzać to do roli swoich mrocznych sekretów, a poza łóżkiem piętnować. Oboje są siebie warci, z jednej strony popieprzona dewotka-hipokrytka, której sprawy łóżkowe innej osoby nie powinny obchodzić, a z drugiej jakiś kretyn piszący na swojej stronce każde swojej fantazje i przeżycia seksualne - jakby to kogokolwiek kurwa obchodziło.
To kurwa już w tym społeczeństwie mudżahedinów katolickich nie można być szczerym ?? Pierdoleni hipokryci. A hetero to może seksu nie lubią ?? Skoro takie podejście do spraw seksu na ta baba to kurwa szkoda mi jej. Na pohybel dewiantom robiącym z seksu jakąś chora rzecz niech sczezną w katuszach swojego celibatu.
głupia pizda podać ręki nie chce, tak jakby sama przy seksie ręki nie używała.
czy tam przy zmywaniu.
czy tam przy zmywaniu.
KurwaRomantyk napisał/a:
Wymienione przez tę kobitkę rzeczy nie są jedynie uprawiane przez gejów, uwaga! Przez hetero też!
To normalne, tak nas ukształtowała natura. Facet + kobieta. Pedalstwo jest sprzeczne z naturą. To tak jakbyś Diesla chciał benzyną zatankować. Da się tak zrobić, ale nic z tego nie będzie a silnikowi to tylko zaszkodzi. Tak samo pedalstwo, a raczej afiszowanie się z nim, szkodzi społeczeństwu. No i zasadnicza różnica: Hetero robią to wszystko co ta pani wymieniła, ale nie trąbią o tym wszystkim dookoła na siłę, nie organizują marszów ani parad, bo to jest NORMALNE. Jeśli geje czują się normalni i chcą być za takich uważani, to na chuj te wszystkie parady równości i wymuszanie złudzenia tolerancji?
Diesel spokojnie ruszy jak ma benzynkę w baku, niektórzy nawet tak robią żeby parafina się nie wytrącała i spalanie było lepsze - literek, dwa benzynki na bak ropy od czasu do czasu i ponoć śmiga jak ta lala, proporcje mogą być maks 50/50 ropa/benzyna i ponoć diesel wciąż będzie palić, trochę nierówno ale jednak (ponoć - nie próbowałem , prawdziwa tragedia jest odwrotnie - jak wlejesz ropczaka do benzyny, bo ropa nie wybucha pod wpływem samej temperatury tylko się dość gwałtownie pali, nawet kilka litrów ropy w baku pełnym benzynki i problem murowany!
Ja pierdole, specjaliści mechanicy nawet w temacie o pedałach się znajdą
BongMan napisał/a:
To normalne, tak nas ukształtowała natura. Facet + kobieta. Pedalstwo jest sprzeczne z naturą. To tak jakbyś Diesla chciał benzyną zatankować. Da się tak zrobić, ale nic z tego nie będzie a silnikowi to tylko zaszkodzi. Tak samo pedalstwo, a raczej afiszowanie się z nim, szkodzi społeczeństwu. No i zasadnicza różnica: Hetero robią to wszystko co ta pani wymieniła, ale nie trąbią o tym wszystkim dookoła na siłę, nie organizują marszów ani parad, bo to jest NORMALNE. Jeśli geje czują się normalni i chcą być za takich uważani, to na chuj te wszystkie parady równości i wymuszanie złudzenia tolerancji?
Chujowe argumenty pokroju Adolfa H. Wszystko co inne - be. A co do tego, że tylko geje się z tym afiszują - kurwa, znasz chociaż jednego poza Biedroniem z telewizji? Że niby hetero faceci nie szczycą się kogo to nie zaliczyli? Orientacja nie gra tu roli, bo wszędzie znajdą się debile.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów