Chyba poszedł spać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Niezły partyzant, "ja chcę sie dogadać, po co się kłócić przyjacielu.... jeb, jeb, jeb..."
Jak nie ten to drugi by oberwał. Zwykle większy tchórz uderza pierwszy, zwłaszcza z zaskoczenia.
Jak mu wyjebał buc z partyzanta
Ja tam wole uciekać jak chcą mnie bić
shoe5maker napisał/a:
Jak nie ten to drugi by oberwał. Zwykle większy tchórz uderza pierwszy, zwłaszcza z zaskoczenia.
A Ty na co byś czekał bohaterze?
Ile razy byś go odepchnął, machał paluszkami przed twarzą i wyzywał koguciku?
plastic napisał/a:
z ryja jakby glizda bez honoru. czekam na filmik z rewanżu.
A co miał czekać aż tamten go pierwszy jebnie?
Ludzkie ścierwa.
plastic napisał/a:
z ryja jakby glizda bez honoru. czekam na filmik z rewanżu.
za tą glizde to ukraincy mogą czuć się urażeni
pazuzu napisał/a:
A co miał czekać aż tamten go pierwszy jebnie?
typowe bolszewickie myślenie "jak ja bym nie ukradł pierwszy to pewnie on by mi ukradł"
a przecież nie znasz sytuacji, więc skąd ta gotowa opinia? na filmie widać wyraźnie gościa z opuszczonymi rękoma w sztywnej, nieprzygotowanej do walki pozycji i typa, który zamyla gadką, gestykuluje rączkami i wali z partyzanta.
abstrahując od filmu, a nawiązując do całokształtu twoich wypowiedzi, zwróć uwagę, że ludzie zdrowi współpracują, a ludzie zarażeni brudem chcą pasożytować, oszukiwać, wykorzystywać czyjąś nieświadomość i te podłe zachowania stają się dla nich normą i jedyną słuszną opcją, ale warto pamiętać, że one nie biorą się z nieba, a są przekazywane z pokolenia na pokolenie.
co drugim wpisem udowadniasz, że też to odziedziczyłeś po rodzicach, których też nie można winić, bo pewnie ich rodzice też tacy byli i ich rodzice również itd itd. popytaj ich, może źródło twoich obyczajów zostało przed tobą ukryte
kiedyś znałem wielu złodziei (takich z pokolenia na pokolenie) i oni też byli przekonani, że wszyscy wszędzie kradną i jak nie oni komuś to ktoś im.
taka ludzka tendencja, aby ekstrapolować (jak ty teraz) swoje najbliższe otoczenie na obszary jeszcze niepoznane i później następuje wielkie zdziwienie i tzw. szok kulturowy, czego ci serdecznie życzę lewacka gnido z wyborczej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów